nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

salon roma magic team gherla

S-a deschis la Gherla fabrica de frumusețe: ROMA MAGIC TEAM (P) – VIDEO

Dragostea de frumusețe este gust, iar crearea de frumusețea este artă, spunea Ralph Waldo Emerson. Acestea este și motivul pentru care s-a deschis la Gherla noul Salon Roma Magic Team.

Salonul dispune de cea mai modernă aparatură, cele mai de actualitate proceduri de înfrumusețare, cum se mai găsesc doar la Cluj.

Noul salon este o adevărată fabrică de frumusețe, prin echipamentele de ultima generație pentru remodelare corporală, reîntinerire facială, pentru epilare definitivă. Beneficiile sunt multiple la nivel corporal: slăbire, tonifiere, anticelulitic, liftare instant. Rezultatele sunt uimitoare și sunt vizibile instant: cel puțîn 2 cm pierduți după o singură ședință. La nivel facial, un puternic efect de hidratare, antirid, tonifiere și liftare. Rezultatele sunt vizibile în lupta cu cearcănele, acneea, pielea flască, kilogramele.

Joi seara a avut loc la restaurantul Trofeul o prezentare de specialitate a ofertei salonului. Pentru toți oaspeții a fost organizată și o tombolă, iar prin tragere la sorți au fost acordate premii atractive, constând în tratamente, dar și premii speciale – ședință microdermabraziune cu pulbere de diamant, ședința de electrostimulare la tunel, oxigen hiperbaric la nivel facial, ședință de împachetare în tunel și premiul cel mare, în valoare de peste 100 de euro, un protocol complex de slăbire localizată.

Seara s-a încheiat cu un bufet oferit de gazde și cu discuții despre noile metode de înfrumusețare.

Salonul Roma Magic Team își deschide porțile luni, 16 aprilie 2018.

video în continuare

Salonul Roma Magic Team

Gherla, str. Frasinului nr. 2, bloc D1 ap. 41

telefon 0746.499.684

orar luni-vineri 9-21; sâmbăta 9-14

sus(22)jos(13)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns