irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
politie gradinita gherla

Copiii de la grădinițe au primit vizita polițiștilor. Ce au învățat

Polițiștii clujeni au fost pe 16 mai  alături de preșcolari, cărora într-un cadru relaxat, le-au prezentat teme legate de siguranța rutieră, de comportamentul pe care trebuie să îl adopte cu ceilalți copii și despre cum pot evita situații periculoase.

Regulile de siguranță rutieră – sfaturi esențiale pentru pietoni, deplasări în afara locuinței în siguranță, dar și autospecialele sau dotările polițiștilor au menținut atenția micuților.

politie gradinita gherla

Activitățile s-au desfășurat în municipiul Gherla, la Grădinița ”Căsuța Fermecată”, fiind prezenți polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla și în localitatea Sânnicoara, desfășurate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

politie gradinita gherla

Siguranța copiilor reprezintă o prioritate, iar prin astfel de ateliere polițiștii își doresc să îi responsabilizeze pe cei mici asupra situațiilor care pot fi întâlnire și a importanței de a fi respectate anumite reguli.

De asemenea, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au petrecut dimineața alături de elevii școlii din localitatea Căpușu Mare, cărora le-au prezentat materiale cu rol preventiv, menite să îi responsabilizeze pentru a nu deveni victimele unor evenimente rutiere. În acest sens au fost desfășurate și activități practice în zona unei treceri pentru pietoni, ocazie cu care polițiștii i-au îndemnat pe elevi să traverseze strada doar prin locuri permise, să nu se lase distrați în acele momente de telefoanele mobile/căști, să fie siguri că au fost observați de conducătorii auto înainte de a se angaja în traversare.

Totodată, într-un cadru interactiv, polițiștii le-au prezentat acestora sfaturi esențiale pentru siguranța în on-line, fiind totodată abordate teme referitoare la prevenirea consumului de substanțe interzise – pericolul reprezentat, dar și referitoare la comportamentul antisocial și bulliyngului.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns