angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

Termeni și condiții de utilizare

Bine ai venit pe Gherla INFO. Te rugăm să citeşti Termenii şi condiţiile de utilizare. Următoarele reguli şi condiţii vor fi aplicate tuturor vizitatorilor site-ului www.gherlainfo.ro.

Termenul de utilizator al site-ului www.gherlainfo.ro se referă atât la „vizitatori” (cei care doar accesează site-ul), cât şi la „membri” (cei înregistraţi cu un cont de utilizator pe site-ul gherlainfo.ro) Utilizarea sau accesarea gherlainfo.ro, folosirea serviciilor sau a informaţiilor oferite de acest website este echivalentă cu acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos, va trebui să părăsiţi acest site. În cazul violării acestor reguli, gherlainfo.ro îşi rezervă dreptul de a aplica toate măsurile legale şi morale existente.

FOLOSIREA ACESTUI SITE

Conţinutul publicat pe site aparţine Gherla INFO şi este protejat de legislaţia privind proprietatea intelectuală, cu excepția materialelor care au menționate alte surse. Puteţi copia şi tipări conţinutul site-ului doar pentru folosinţa dvs. personală, lipsită de intenţie comercială. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deţine o permisiune scrisă din partea Gherla INFO.

SERVICII

Toate serviciile pe care le primiţi din partea Gherla INFO sau în legătură cu acest site va sunt oferite în exclusivitate în calitate de vizitator sau membru înregistrat pe www.gherlainfo.ro.
Gherla INFO îşi rezervă dreptul ca pentru serviciile pe care le oferă* să perceapă un cost, respectiv să schimbe acest cost. Dacă Gherla INFO decide să va suspende calitatea de utilizator al site-ului, nu veţi fi îndreptăţit la primirea niciunei despăgubiri sau la restituirea vreunei părţi din taxa care nu a fost folosită.

* la zi, serviciul pentru care Gherla INFO percepe un cost este cel de reclamă-publicitate.

ACCES ŞI ÎNREGISTRARE CA MEMBRU

Prin înregistrarea că membru veţi fi solicitat să va alegeţi un nume de utilizator şi o parolă. Sunteţi responsabil de păstrarea în siguranţă a parolei de acces că membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
Trebuie să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. Pentru aceasta folosiţi obligatoriu adresa contact@gherlainfo.ro.

In cazul în care consideră oportun, Gherla INFO poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără că acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul unui utilizator la conţinutul siteului sau la o parte a acestui conţinut.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site şi anume pentru publicarea autorului oricărui tip de conţinut publicat pe site. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale utilizatorilor înregistrati pe site, decât în situaţii excepţionale (sentinţe judecătoreşti, orice alte situaţii prevăzute de legislaţia în vigoare).
Dacă deţineţi informaţii privind preluarea acestora baze de date de către alte persoane sau entităţi, va rugăm să ne anunţaţi în cel mai scurt timp, folosind obligatoriu adresa de email contact@gherlainfo.ro.

PLATFORMELE DE COMUNICARE PUSE LA DISPOZIŢIE DE SITE

Site-ul gherlainfo.o vă poate pune la dispoziţie platforme de comunicare între dvs. şi ceilalţi utilizatori (sistem de comentarii la articole, sistem de trimitere directă la adresa dvs. de email postată la anunţurile din rubrica „Anunţuri”)
Gherla INFO nu îşi propune să filtreze mesajele postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicaţie.

Nu puteţi publica, transmite sau face referire în comentariile publicate la următoarele:
– mesaje comerciale
– recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu
– informaţii confidenţiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu menţiunea „confidenţial” sau cu orice altă menţiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta preţul, imaginea sau valoarea de piaţă a unui produs sau serviciu

– texte ilegale, ameninţătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terţ
– viruşi sau orice alte secvenţe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcţionalitatea site-ului sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).
– mesaje a căror sursă este ascunsă, linkuri către alte site-uri web
– jocuri piramidale sau orice altă activitate menită a înşela încrederea unor alte persoane, precum şi orice activităţi similare unor fapte în privinţa cărora s-a probat în trecut potenţialul infracţional

Gherla INFO îşi rezervă dreptul de a respinge publicarea unor articole, comentarii sau materiale care nu au legătură cu subiectul la care sunt exprimate, care aduc atingere imaginii unor persoane, care fac afirmaţii nefondate, care fac referiri subiective şi neîntemeiate la persoane menţionate în articolele publicate, la autorul articolului sau la autorii comentariilor anterioare, care fac reclamă sau antireclamă unor firme, produse, site-uri web, care instigă la ură, violenţă, care conţin un limbaj deplasat, care abundă în greşeli gramaticale, smiley-uri sau care conţin limbaj tip messenger, comentarii scrise în limbi străine ș.a.m.d.

Vizitatorii sunt invitaţi să posteze comentarii constructive şi de bun simt, fără a jigni alte persoane. Vizitatorii sunt invitaţi să nu abuzeze în postarea de comentarii, siutație care poate duce la suspendarea sau anularea contului utilizatorului.

Pentru completări sau corecţii la articolele apărute pe site-ul www.gherlainfo.ro, va rugăm să folosiţi opțiunile din meniul „Contact”.

Gherla INFO îşi rezervă dreptul de a şterge comentarii deja postate pe site sau de a modifica, în sensul ştergerii parţiale sau totale a conţinutului acestora. Scrierea unui comentariu nu obligă în nici un fel gherlainfo.ro la publicarea sau menținerea acestuia pe site.

În cazul în care se constată abuzuri în postarea comentariilor, Gherla INFO îşi rezervă dreptul de a anula contul utilizatorului care le-a făcut, fără nici o avertizare şi de a lua măsuri pentru invalidarea unui nou cont. În cazuri excepţionale, îşi rezervă dreptul de a bloca accesul la site al utilizatorilor care încalcă acest regulament.

Sunt anulate automat, fără nici o avertizare, conturile care folosesc ca nume de utilizator cuvinte nepotrivite sau obscene, conturile suspecte de spamming sau conturile cu adrese de e-mail invalide, precum şi conturile care folosesc adrese de email temporare. Sunt publicate comentariile postate la articolele de pe site, cu excepţia advertorialelor, care reprezintă spaţii cu conţinut exclusiv al beneficiarilor de reclamă.

Reglementările de mai sus sunt valabile şi pentru utilizatorii care accesează platformele pe care Gherla INFO are conturi: Facebook, YouTube etc., identificabile prin termenii „gherla info”, care prin conţinutul lor fac trimitere la site-ul www.gherlainfo.ro.
Nu ne asumăm răspunderea pentru materiale publicate în numele „gherlainfo” sau combinaţii ale cuvintelor „gherla” şi „info”, care nu aparţin site-ului www.gherlainfo.ro.

Răspunderea pentru conţinutul comentariilor revine în totalitate autorilor acestora.

Gherla INFO nu trimite emailuri sau mesaje nesolicitate. Dacă primiţi email-uri sau mesaje, pe orice cale (email, telefonic etc.), care se recomandă a veni din partea Gherla INFO, va rugăm să ne anunţaţi acest lucru printr-un email pe adresa contact@gherlainfo.ro, în care să descrieţi mesajul primit. Nu accesaţi emailurile semnate „Gherla INFO” sau combinaţii care conţin cuvintele „gherla” şi „info” dacă nu aţi solicitat un răspuns din partea www.gherlainfo.ro.

Gherla INFO îşi rezervă dreptul de a realiza şi publica pe site, pe cont propriu, materiale de interes public, după cum consideră, în virtutea informării publice obiective şi de calitate. Gherla INFO îşi rezervă dreptul de a publica, de a amâna la publicare sau de a nu publica anumite materiale, în funcţie de evoluţia evenimentelor sau a unor raţiuni proprii, precum şi în limita timpului disponibil.

COLABORARE

Persoanele fizice, reprezentanţii instituţiilor publice care au compartiment de relaţii publice, promovare, P.R., pot transmite materiale text, fotografii, imagini video etc. referitoare la zona Gherla şi la evenimentele de interes local pe adresa contact@gherlainfo.ro. Prezintă interes evenimentele publice, petrecute în zona Gherla sau la care au luat parte locuitori din zona Gherla.

Materialele (text, foto, video) trebuie trimise pentru publicare înainte sau în cel mai scurt timp de la producerea evenimentelor.

Gherla Info nu publică materiale care au fost trimise şi/sau publicate pe alte website-uri, decât în situaţii deosebite.
Fotografiile şi imaginile video trimise pentru publicare trebuie să fie originale, neprelucrate, fără să conţină logo-uri sau text. Pentru trimiterea fişierelor mari (peste 20 MB), recomandăm încărcarea acestora pe un site de transfer rapid (exemple: wetransfer.com, gfile.ro etc.)

Gherla Info îşi rezervă dreptul de a publică materialele primite, de a le modifica pentru a capăta o formă publicabilă, în linia site-ului. Gherla Info îşi rezervă dreptul de a publica materialele în măsura timpului disponibil, fără un termen de la primirea acestora. Trimiterea unui material către Gherla INFO nu obligă în niciun fel site-ul la publicarea acestuia. Imaginile foto şi video trimise pe adresa site-ului gherlainfo.ro devin proprietatea acestuia.

Expeditorii unor astfel de materiale trebuie să fie disponibili pentru a răspunde prin email sau telefonic unor eventuale solicitări de informații suplimentare despre materialele trimise.

Materialele sau fragmentele de materiale trimise spre publicare, care conţin nume de firme sau care fac reclamă unor firme sau produselor acestora, pot fi publicate în categoria advertorial, contra cost. Acestea sunt publicate având menţionat în titlu, în introducere sau la final semnul (P) sau [P]. Pentru detalii, accesaţi meniul „Reclamă – Publicitate”.

..

MEDIATIZARE – PARTENERIAT MEDIA

Gherla Info oferă servicii de mediatizare pentru evenimente de interes public sau privat. Acestea pot fi realizate în două variante, ca partener media – gratuit, ori ca publicitate – contracost (detalii în meniul Publicitate).

Parteneriatul media se poate realiza în condiţiile în care Gherla INFO este partener exclusiv în mediul online pe zona Gherla ori alături de alţi parteneri media agreaţi de Gherla INFO.

În cazul încheierii unui acord de parteneriat, Gherla INFO va asigura promovarea evenimentului prin articole, publicarea de afişe, reportaje de la evenimentele respective, după caz, realizate şi publicate gratuit. Organizatorul evenimentului va asigura accesul reprezentantului/reprezentaților Gherla INFO la locul desfășurării. Organizatorii vor pune la dispoziția acestora informațiile necesare, înainte, în timpul și după eveniment, în vederea realizării materialelor de publicat.

Organizatorul unor astfel de evenimente își va anunța intenția cu cel puțin o săptămână înainte de eveniment. Organizatorul va asigura menţionarea pe toate afişele/anunţurile de promovare a evenimentului, tipărite pe diverse medii sau publicate online, partenerul media, împreună cu sigla site-ului, furnizată de partener. Afişele şi materialele promoţionale ale organizatorului legate de evenimentul respectiv vor trebui aduse la cunoştinţa Gherla INFO înainte de tipărire/publicare şi necesită acordul verbal/scris/prin email al partenerului media.

Organizatorul va delega nominal o persoană de contact și va furniza datele de contact a acesteia, iar aceasta va fi responsabilă de menținerea legăturii cu partenerul media, cu oferirea informațiilor necesare mediatizării evnenimentului și cu respectarea cerințelor enumerate anterior.

În cadrul evenimentului mediatizat, organizatorul sau reprezentanţii acestuia vor menţiona partenerul media şi calitatea acestuia, în baza unui desfăşurător convenit de cele două părţi.

RECLAMAŢII

În cazul în care constataţi că pe site-ul www.gherlainfo.ro sau pe platformele externe pe care deţinem conturi (YouTube, Facebook, Blogger etc.) sunt postate materiale sau comentarii (text, imagini sau video) care nu sunt conforme cu realitatea, care aduc atingere imaginii unor persoane sau încalcă principii morale sau de altă natură, ne puteţi contacta pe adresa contact@gherlainfo.ro, menţionând calitatea pe care o aveţi, materialul incriminat cu link web, motivul pentru care consideraţi că s-au încălcat anumite principii, precum şi o adresa de email şi un număr de telefon, la care puteţi fi contactat/ă pentru soluţionarea cât mai rapidă a eventualelor probleme.

CONŢINUTUL DATELOR / COPYRIGHT

GHERLA INFO are drept exclusiv asupra conţinutului propriu, aparţinând editorilor săi. PRELUAREA ACESTUIA SE POATE FACE NUMAI ÎN BAZA UNUI ACORD SCRIS din partea administratorului. Publicarea articolelor de pe site-ul gherlainfo.ro pe alte site-uri va avea obligatoriu menţionată sursă gherlainfo.ro şi link către pagina de unde a fost preluat articolul, materialul foto sau video.

Site-ul www.gherlainfo.ro publică comunicate oficiale ale instituţiilor publice sau private din România. Gherla INFO nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul acestora. Responsabilitatea pentru conţinutul acestor materiale revine în totalitate instituţiei care l-a emis.

Orice declaraţii sau opinii exprimate pe acest site aparţin autorului şi nu reflectă opiniile Gherlainfo.ro.

„Termenii şi condiţiile de utilizare” a site-ului www.gherlainfo.ro se pot modifica în orice moment, fără vreo notificare prealabilă. Vizitatorii sunt invitaţi să parcurgă periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificările survenite.

Pentru contact, folosiţi adresa de email: contact@gherlainfo.ro.

* toate referirile la site-ul www.gherlainfo.ro (sub forma Gherla INFO, gherlainfo.ro etc.), făcute în textul de mai sus, se referă la administratorul şi proprietarul de drept al site-ului www.gherlainfo.ro.

sus(3)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns