gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon

Reclamă – publicitate pe Gherla INFO

Cel mai simplu şi rapid mod de a promova o ofertă de produse sau servicii ori de a publica un anunţ cu efect imediat în Gherla şi în împrejurimi este publicarea pe internet, pe Gherla INFO. Reclama este afişată non-stop, la loc vizibil, pentru toţi vizitatorii. Tu alegi dacă vrei să se vadă și pe Facebook.

Reclama poate fi în două variante: ca machetă publicitară (vezi exemplele de mai jos) sau ca o știre publicitară (advertorial, comunicat etc.).

Dacă dorești o machetă publicitară, trebuie să alegi o poziție unde vrei să apară pe pagină (mai sus sau mai jos.) și mărimea (mare, medie, mică). Apoi poți completa formularul de comandă aflat la finalul acestei pagini. Dacă dorești să comanzi un advertorial/comunicat, poți trece direct la formularul de comandă.

IMPORTANT: serviciul de publicitate nu este disponibil pentru activități gen: pariuri / jocuri de noroc, activități care promit câștiguri rapide, împrumuturi în afara sistemului bancar, fără a se rezuma la acestea. Printr-o reclamă se poate face publicitate pentru o singură firmă/grup de firme aparținând aceleiași persoane. Reclamele care conțin text trebuie să fie în limba română, dar pot cuprinde și traduceri în alte limbi, dacă situația o impune.

ALEGE O POZITIE PENTRU MACHETA TA

Alege una din pozițiile disponibile pentru reclama ta, numerotate de la 1 la 5. Preţul diferă în funcţie de poziţia și marimea machetei – dacă macheta e mai mare și mai sus pe pagină, prețul este mai mare; dacă este mai mică și mai jos, prețul scade.

Pentru contracte pe cel puțin o lună beneficiezi de reducere la preț (vezi în pasul 2, mai jos)

gherla pozitie reclame

Pozițiile din imaginea de mai sus sunt valabile pentru accesarea site-ului de pe un dispozitiv desktop (calculator). Pe dispozitive mobile (telefoane), machetele din poziția 4 vor apărea sub poziția 5.

Prețurile sunt valabile pentru machete/fișiere de maxim 100 kb. Pentru mărimi mai mari, prețul crește proporțional.

Detalii

POZITIA 1 – ultra vizibilă, amplasată sus, deasupra conţinutului site-ului, este cea mai mare reclamă de pe pagină, de dimensiuni 930 x 120 px – la preţul de 29 lei/zi (pentru o lună, prețul este redus, 790 lei). Pentru dimensiuni mai mari, prețul crește proporțional. La comanda pentru o lună, preţul include gratuit la cere o pagină separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului (text, foto, video)

POZITIA 2 – foarte vizibilă, amplasată sus, pe fiecare pagină a site-ului, în dreapta logo-ului „Gherla Info”, de dimenisuni 728 x 90 pixeli (aproximativ) – la preţul de 26 lei/zi (pentru o lună preț redus, 699 lei). La comanda pentru o lună, preţul include gratuit la cerere o pagină separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului (text, foto, video)

POZITIA 3 – deasupra ştirilor, pe toate paginile site-ului, de dimensiune 310 x 110 px. La comanda pentru o lună, include gratuit la cerere o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului (text, foto, video); preţ: 17 lei/zi  (pentru o lună, preț redus, 450 lei). 

POZITIA 4 – în bara din dreapta pe pagină, de dimensiuni aproximative 280×250 pixeli – preţul pentru o lună de zile este de 14 lei/zi (pentru o lună preț redus, 350 lei). La comanda pentru o lună, include gratuit la cerere o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului.

POZITIA 5 – intercalat, între primele doua blocuri de ştiri, pe prima pagină şi chiar sub ştiri pe toate celelalte pagini ale site-ului; dimensiuni disponibile: 310 x 110 px. La comanda pentru o lună, include gratuit la cerere o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului; preţ: 14 lei/zi  (pentru o lună preț redus, 350 lei). 

RECLAMA INCLUSA IN STIRI – recomandată pentru impact maxim, are cu cea mai bună vizibilitate pe site. Reclama apare pe toate paginile cu știri ale site-ului publicate după efectuarea comenzii, în mărime 300 x 250 pixeli (aproximativ),  în poziție sus (la începutul știrii) sau mai jos, în conținutul/la finalul stirii, la alegere. Preţul este de 33 lei/zi (pentru o lună, preț redus, 999 lei). La comanda pentru o lună, include gratuit la cerere o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului. Vezi exemplul de mai jos.

Reclama apare în toate articolele publicate pe site de la data solicitată, cu excepția advertorialelor altor clienți.

RECLAMA POP-UP – recomandată pentru afaceri şi evenimente de anvergură, pentru cei care doresc să lovească direct la ţintă. Are impact maxim asupra vizitatorilor, care văd reclama când accesează site-ul, peste conținutul acestuia. Reclama apare pe toate paginile site-ului, la prima accesare și la un interval de 3 ore pentru același vizitator, în mărime 500 x 500 pixeli (aproximativ), peste conţinutul site-ului. Preţul unui astfel de banner este de 49 lei/zi (pentru o lună, preț redus, 1299 lei). La comanda pentru o lună, include gratuit la cerere o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului.

FLOATING BAR – este reclama care apare în părțile laterale ale paginii (stânga sau dreapta), permanent pe pagină, indiferent dacă vizitatorul accesează partea superioară sau inferioară a paginii. Este foarte vizibilă pentru că „fuge” după cititor. Are dimensiunea de 140 x 600 px (aproximativ), la prețul de 49 lei/zi (pentru o lună, preț redus, 1299 lei

ȘTIRE (ADVERTORIAL/COMUNICAT) – este un material de prezentare a ofertei, afacerii sau evenimentului, ori un anunţ, publicat ca ştire, însoţit de ilustraţie foto si video, dupa dorinţă. Preţul publicarii este de 399 de lei. Acesta nu include redactarea acestuia.

 • vezi un exemplu de advertorial aici

POSTARE PE FACEBOOK – Pentru postare-reclamă pe pagina de Facebook Gherla INFO, urmărită de peste 36.000 de persoane, prețul este de 119 lei/postare, însoțită de o fotografie (colaj)

PUBLICITATE ELECTORALA – pentru anunţuri sau reclame cu conţinut electoral, solicitaţi o cerere de ofertă la adresa contact@gherlainfo.ro

Pentru dimensiuni mai mari decat cele de mai sus, preţul crește proporţional.

PACHET CU REDUCERE

Clienții care comandă un pachet de două variante de reclamă:

 • advertorial + banner pe o lună de zile
 • banner pe o lună + postare Facebook
 • advertorial + postare Facebook

beneficiază de o reducere de 10% din prețul total.

Pentru clienții care comandă un pachet cu trei variante de reclamă (advertorial + banner pe o lună + postare Facebook) se acordă o reducere de 15% din prețul total.

DESPRE FORMATUL SI MARIMEA RECLAMEI: sunt acceptate fişiere jpg, png, gif; mărimea maximă recomandată: 20-50 kb, care asigură o încărcare rapidă, atât pe calculatoarele desktop, cât şi pe dispozitivele mobile (telefoane, tablete). Nu se recomandă formatul flash (swf), care de regulă este un fişier mare, se încarcă greu şi nu rulează pe toate platformele. Pentru mărimi peste 50 kb/fişier, preţul de publicare creşte proporţional.

Pentru machetele de reclame care depăşesc dimensiunile standard detaliate mai sus (în pixeli), tariful este direct proporţional cu mărimea acestora.

Solicitarea de execuție a unei machete noi sau de modificare a machetei publicitare după publicare se taxează cu 29 lei/modificare.

BINE DE STIUT

Reclama sau anunțul tău sunt afișate pe site în medie de câteva mii de ori pe zi, pentru toți vizitatorii care deschid una sau mai multe pagini (vezi aici). Este exact ca într-o reclamă TV care se repetă și aduce aminte tot timpul despre oferta ta.

Chiar mai avantajos decât pe rețele sociale? Așa e. O reclamă pe Gherla INFO va fi afișată non-stop pentru toată lumea, 24 de ore din 24, în aceeași poziție, aleasă de tine.

Nu întâmplător sunt firme care își fac publicitate pe Gherla INFO de ani de zile. Pentru că se merită, prețul este foarte bun, reclama produce efecte și toată lumea este mulțumită.

Promovarea pe Gherla INFO duce anunţul sau reclama în zona Gherla și toate comunele din apropiere, dar și pe targetul național.

Publicarea unei reclame sau a unui anunț pe site se face alături de materialele publicitare aflate deja pe site și nu preupune eliminarea acestora. Pentru o pagină exclusivă, care să nu conțină alte materiale publicitare, prețul este cu 100% mai mare.

Din 2008, Gherla INFO este cel mai citit site din zona Gherla. (sondaj I.R.E.S. 2014, detalii aici)

..

COMANDA

COMANDA BANNER

  Alegeţi varianta de reclamă şi preţ dorită

  Aveţi o machetă (banner) a reclamei? (dacă este cazul)

  In cazul în care aveţi o macheta de reclamă executată sau doriţi ca anunţul dvs. să conţină o anumită imagine, încărcaţi mai jos fişierul/fişierele (sunt acceptate formatele jpg, gif, pdf, doc, docx, xls, xlsx; ppt; pptx; mărime maxima 5 MB; maxim 3 fisiere)  Pentru alte formate sau mărimi de fişiere, puteţi folosi adresa de email contact@gherlainfo.ro. Pentru fişiere video mari (peste 5 MB) accesaţi WeTransfer sau altă platformă de gen şi încărcaţi materialul, folosind la destinatar adresa de email contact@gherlainfo.ro

  In cazul în care nu aveţi o machetă de publicitate şi doriţi să o realizăm noi, menţionaţi în căsuţa de mai jos descrierea machetei: dacă conţine foto sau nu (în cazul în care doriţi o anumită fotografie pentru machetă, puteţi să o încărcaţi mai sus), culori folosite, fonturi, textul de prezentare (oferta dvs, adresa, telefon, program de funcţionare, dupa caz).

  Pretul pentru executarea machetei este de 29 lei.

  Alegeţi perioada pentru care doriţi afişarea reclamei

  Doresc ca reclama să fie publicată începând cu data de (ziua şi luna)


  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Doresc facturarea pe

  Introduceţi datele de facturare pentru persoana fizică (nume, prenume, adresa completă) sau persoana juridică (denumire, adresă sediu, cod fiscal, numar înregistrare Registrul Comerţului, banca, cont IBAN, reprezentant, funcţie)

  Doresc sa platesc*

  *plata se efectuează la începutul perioadei contractuale, dupa emiterea facturii proforma

  In cazul contractelor > 1 lună - doresc sa efectuez*

  Alte observaţii legate de reclamă

  Veţi fi contactat/ă în cel mai scurt timp pentru detalii, încheierea contractului şi activarea reclamei/advertorialului/comunicatului dvs.

  Vă mulţumim!

  COMANDA ADVERTORIAL/POSTARE

   Alegeţi varianta de publicare

   In cazul în care doriţi ca materialul de publicat să conţină o anumită imagine, încărcaţi mai jos fişierul/fişierele (sunt acceptate formatele jpg, gif, pdf, doc, docx, xls, xlsx; ppt; pptx; mărime maxima 5 MB; maxim 3 fisiere)   Pentru alte formate sau mărimi de fişiere, puteţi folosi adresa de email contact@gherlainfo.ro. Pentru fişiere video mari (peste 5 MB) accesaţi WeTransfer sau altă platformă de gen şi încărcaţi materialul, folosind la destinatar adresa de email contact@gherlainfo.ro

   Introduceți textul de publicat

   Doresc ca materialul să fie publicat în data de (ziua şi luna)


   Numele (obligatoriu)

   Adresa de email (obligatoriu)

   Telefon (obligatoriu)

   Doresc facturarea pe

   Introduceţi datele de facturare pentru persoana fizică (nume, prenume, adresa completă) sau persoana juridică (denumire, adresă sediu, cod fiscal, numar înregistrare Registrul Comerţului, banca, cont IBAN, reprezentant, funcţie)

   Doresc sa platesc*

   *plata se efectuează la începutul perioadei contractuale, dupa emiterea facturii proforma

   Alte observaţii legate de materialul de publicatreclamă

   Veţi fi contactat/ă în cel mai scurt timp pentru detalii, încheierea contractului şi activarea reclamei/advertorialului/comunicatului dvs.

   Vă mulţumim!

   Dacă din diverse motive nu reuşiți să trimiteți formularul, puteți trimite datele solicitate prin email, la adresa contact(at)gherlainfo.ro.

   După completarea și trimiterea formularului veți primi factura, pentru efectuarea plății.

   IMPORTANT: reclama sau anunțul se publică în poziția solicitată sub reclamele publicate deja la momentul comenzii pe poziția respectivă, pe principiul „primul sosit, primul servit”. Poți solicita detalii despre termenul la care expiră o anumită reclamă într-o anumită poziție prin formularul de mai sus, la secțiunea „Observații”, sau prin email.

   O reclamă/anunț poate promova oferta unei singure entități.

   Prețurile sunt valabile de la data de 1 ianuarie 2024 și se pot modifica, cu notificarea prealabilă a clienților.

   Comenzile trebuie solicitate cu cel puțin 24 de ore înainte de momentul publicării reclamei sau anunțului.

   Detalii suplimentare se pot obține la adresa contact @ gherlainfo.ro.

   Lasă un răspuns