taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj angajare sofer mariflor gherla creare site web gherla dej cluj sofer angajare mondial gherla dej cluj

Reclamă – publicitate pe Gherla INFO

Cel mai simplu şi rapid mod de a promova o ofertă de produse sau servicii ori de a publica un anunţ cu efect imediat în Gherla şi în împrejurimi este publicarea pe internet, pe Gherla INFO. Reclama este afişată non-stop, la loc vizibil, pentru toţi vizitatorii. Tu alegi dacă vrei să se vadă și pe Facebook.

Reclama poate fi în două variante: ca machetă publicitară (cum sunt exemplele de mai jos) sau ca o știre (advertorial).

Dacă dorești o machetă publicitară, alege o poziția preferată pe site pentru reclama ta, din imaginea de mai jos. Apoi completează formularul de comandă aflat la finalul acestei pagini. Dacă dorești să comanzi o știre, poți trece direct la formularul de comandă.

IMPORTANT: serviciul de publicitate nu este disponibil pentru activități gen: pariuri / jocuri de noroc, activități care promit câștiguri rapide, împrumuturi în afara sistemului bancar, fără a se rezuma la acestea.

ALEGE O POZITIE PENTRU MACHETA

Alege una din pozițiile disponibile pentru reclama ta, numerotate de la 1 la 5. Preţul diferă în funcţie de poziţia și marimea machetei – dacă macheta e mai mare și mai sus pe pagină, prețul este mai mare; dacă este mai mică și mai jos, prețul scade. Pentru contracte pe cel puțin o lună beneficiezi de reducere la preț (vezi în pasul 2, mai jos)

gherla pozitie reclame

Pozițiile din imaginea de mai sus sunt valabile pentru accesarea site-ului de pe un dispozitiv desktop (calculator). Pe dispozitive mobile (telefoane), machetele din poziția 4 vor apărea sub poziția 5.

Detalii

POZITIA 1 – ultra vizibilă, amplasată sus, deasupra conţinutului site-ului, este cea mai mare reclamă de pe pagină, de dimensiuni 930 x 120 px – la preţul de 25 lei/zi (pentru o lună, prețul este redus, 599 lei). Pentru dimensiuni mai mari, prețul crește proporțional. Preţul include gratuit la cere o pagină statică separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului. 

POZITIA 2 – foarte vizibilă, amplasată sus, pe fiecare pagină a site-ului, în dreapta logo-ului „Gherla Info”, de dimenisuni 728 x 90 pixeli (aproximativ) – la preţul de 19 lei/zi (pentru o lună preț redus, 499 lei). Preţul include gratuit la cerere o pagină statică separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului.

POZITIA 3 – deasupra ştirilor, pe toate paginile site-ului, de dimensiune 310 x 110 px, include gratuit la cerere o pagină stiatică separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului; preţ: 12 lei/zi  (pentru o lună, preț redus, 299 lei). 

POZITIA 4 – în bara din dreapta pe pagină, de dimensiuni aproximative 280×250 pixeli – preţul pentru o lună de zile este de 10 lei/zi (pentru o lună preț redus, 269 lei). Poate include, la cerere, postarea gratuita a reclamei, la mărime mai mare, pe o pagina separată.

POZITIA 5 – intercalat, între primele doua blocuri de ştiri, pe prima pagină şi chiar sub ştiri pe toate celelalte pagini ale site-ului; dimensiuni disponibile: 310 x 110 px; include gratuit la cerere o pagină statică separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului; preţ: 9 lei/zi  (pentru o lună preț redus, 199 lei). Pentru modificarea consecutivă a conținutului paginii se percepe un tarif suplimentar de 49 lei/modificare.

RECLAMA INCLUSA IN STIRI – recomandată pentru impact maxim, are cu cea mai bună vizibilitate pe site. Reclama apare pe toate paginile cu știri ale site-ului – peste 13.000, în mărime 300 x 250 pixeli (aproximativ),  în poziție sus (la începutul știrii) sau mai jos, în conținutul/la finalul stirii. Preţul este de 49 lei/zi Poate include gratuit, la cerere, o pagină separată statică, dedicată clientului, cu text/imagini la alegerea acestuia – vezi exemplul de mai jos. Pentru modificarea consecutivă a acestei pagini se percepe un tarif suplimentar de 49 lei/modificare.

RECLAMA POP-UP – recomandată pentru afaceri şi evenimente de anvergură, pentru cei care doresc să lovească direct la ţintă. Are impact maxim asupra vizitatorilor, care văd reclama prima dată când accesează site-ul. Reclama apare pe toate paginile site-ului, în mărime 500 x 500 pixeli (aproximativ), peste conţinutul site-ului. Preţul unui astfel de banner este de 49 lei/zi Include gratuit o pagină separată, dedicată clientului, cu text/imagini la alegerea acestuia.

FLOATING BAR – este reclama care apare în părțile laterale ale paginii (stânga sau dreapta), permanent pe pagină, indiferent dacă vizitatorul accesează partea superioară sau inferioară a paginii. Este foarte vizibilă pentru că „fuge” după cititor. Are dimensiunea de 140 x 600 px (aproximativ), la prețul de 69 lei/zi.

STIRE (ADVERTORIAL) – este un material de prezentare a ofertei, afacerii sau evenimentului, ori un anunţ, publicat ca ştire, însoţit de ilustraţie foto si video, dupa dorinţă. Preţul publicarii este de 299 de lei.

 • vezi un exemplu de advertorial aici

POSTARE PE FACEBOOK – Pentru postare-reclamă pe pagina de Facebook, prețul este de 99 lei/postare, însoțită de maximum trei fotografii.

Pentru solicitarea modificarii consecutive a machetelor de mai mult de două ori se percepe un tarif suplimentar de 29 lei/modificare.

Contractele pe o perioadă de cel puțin o lună beneficiază gratuit o distribuire și pe pagina de Facebook Gherla INFO (peste 25.000 de urmăritori). Distribuirea se acordă o dată la o perioadă de 3 luni.

PUBLICITATE ELECTORALA – pentru anunţuri sau reclame cu conţinut electoral solicitaţi o cerere de ofertă la adresa contact@gherlainfo.ro

Pentru dimensiuni mai mari decat cele de mai sus, preţul crește proporţional.

DESPRE FORMATUL SI MARIMEA RECLAMEI: sunt acceptate fişiere jpg, png, gif; mărimea maximă recomandată: 20-50 kb, care asigură o încărcare rapidă, atât pe calculatoarele desktop, cât şi pe dispozitivele mobile (telefoane, tablete). Nu se recomandă formatul flash (swf), care de regulă este un fişier mare, se încarcă greu şi nu rulează pe toate platformele. Pentru mărimi peste 50 kb/fişier, preţul de publicare creşte proporţional.

Pentru machetele de reclame care depăşesc dimensiunile standard detaliate mai sus (în pixeli), tariful este direct proporţional cu mărimea acestora.

BINE DE STIUT

Ce primești pentru banii plătiți

Reclama sau anunțul tău sunt afișate pe site de aproximativ 15.000 de ori în fiecare zi, pentru toți vizitatorii, care deschid una sau mai multe pagini. Este exact ca într-o reclamă TV care se repetă și aduce aminte tot timpul despre oferta ta. De exemplu, dacă ai ales o reclamă cu 12 lei/zi, practic vei plăti 12 lei pentru ca mesajul tău să fie văzut de circa câteva mii de oameni, într-o singură zi.

Chiar mai avantajos decât pe Facebook? Așa e. O reclamă pe Gherla INFO va fi afișată non-stop pentru toată lumea, 24 de ore din 24, în aceeași poziție, aleasă de tine.

Nu întâmplător sunt firme care își fac publicitate pe Gherla INFO de ani de zile. Pentru că se merită, prețul este foarte bun, reclama produce efecte și toată lumea este mulțumită!

Promovarea pe Gherla INFO duce anunţul sau reclama în zona Gherla și toate comunele din apropiere.

De 10 ani, Gherla INFO cel mai citit site din zona Gherla, cu o medie de peste 5.000 de vizitatori unici în fiecare zi. (sondaj I.R.E.S. 2014, detalii aici)

Recordul de vizitatori unici într-o singură zi pe Gherla INFO: 59.390 vizitatori

 • Vezi aici câţi vizitatori au intrat pe Gherla INFO în ultimele zile 

COMPLETEAZA FORMULARUL

După completarea și trimiterea formularului vei primi factura pentru efectuarea plății.

  Alegeţi varianta de reclamă şi preţ dorită

  Aveţi o machetă a reclamei? (dacă este cazul)

  In cazul în care aveţi o macheta de reclamă executată sau doriţi ca anunţul dvs. să conţină o anumită imagine, încărcaţi mai jos fişierul/fişierele (sunt acceptate formatele jpg, gif, pdf, doc, docx, xls, xlsx; ppt; pptx; mărime maxima 5 MB; maxim 3 fisiere)


  Pentru alte formate sau mărimi de fişiere, puteţi folosi adresa de email contact@gherlainfo.ro. Pentru fişiere video mari (peste 5 MB) accesaţi GFILE şi încărcaţi materialul, folosind la destinatar adresa de email contact@gherlainfo.ro

  In cazul în care nu aveţi o machetă de publicitate şi doriţi să o realizăm noi, menţionaţi în căsuţa de mai jos descrierea machetei: dacă conţine foto sau nu (în cazul în care doriţi o anumită fotografie pentru machetă, puteţi să o încărcaţi mai sus), culori folosite, fonturi, textul de prezentare (oferta dvs, adresa, telefon, program de funcţionare, dupa caz).
  Dacă doriţi publicarea unui anunţ text sau a unui advertorial, introduceţi textul acestuia. Pretul pentru executarea machetei este de 19 lei.

  Alegeţi perioada pentru care doriţi afişarea reclamei/anunţului - recomandat cel puţin o săptămână, pentru a ajunge atât la vizitatorii care vizitează site-ul zilnic, dar şi pentru cei care vizitează doar saptamanal; în cazul advertorialelor, perioada este nelimitată

  Doresc ca anunţul/reclama să fie publicată începând cu data de (ziua şi luna)

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Doresc facturarea pe

  Introduceţi datele de facturare pentru persoana fizică (nume, prenume, adresa completă) sau persoana juridică (denumire, adresă sediu, cod fiscal, numar înregistrare Registrul Comerţului, banca, cont IBAN, reprezentant, funcţie)

  Doresc sa platesc*

  *plata se efectuează la începutul perioadei contractuale, dupa emiterea facturii proforma

  In cazul contractelor > 1 lună - doresc sa efectuez*

  Alte observaţii legate de reclamă

  Veţi fi contactat/ă în cel mai scurt timp pentru detalii, încheierea contractului şi activarea reclamei dvs.

  Vă mulţumim!

  Dacă din diverse motive nu reuşești să trimiţi formularul, poți trimite datele solicitate prin email, la adresa contact(at)gherlainfo.ro.
  IMPORTANT: reclama sau anunțul se publică în poziția solicitată sub reclamele publicate deja la momentul comenzii pe poziția respectivă, pe principiul „primul sosit, primul servit”. Puteți solicita detalii despre termenul la care expiră o anumită reclamă într-o anumită poziție prin formularul de mai sus, la secțiunea „Observații”, sau prin email.
  Reclamele beneficiază la cerere de o distribuire gratuită pe pagina de Facebook Gherla INFO, urmarită de peste 25.000 de persoane, la încheierea unui contract pe cel puțin o lună. Oferta este valabilă pe o perioadă de un an de la prima comandă. Beneficiază de distribuire gratuită pe pagina de Facebook și comenzile de advertoriale, tot la cerere.
  Prețurile sunt valabile începând din 20 noiembrie 2018 și se pot modifica, cu notificarea prealabilă a clienților.

  Poți solicita detalii suplimentare la adresa contact @ gherlainfo.ro.

  sus(4)jos(1)

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?