pizzerie la cabana gherla program
fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

Reclamă – publicitate pe Gherla INFO

Cel mai simplu şi rapid mod de a promova o ofertă de produse sau servicii ori de a publica un anunţ cu efect imediat în Gherla şi în împrejurimi este publicarea pe internet, pe Gherla INFO. Oferta dvs. este afişată 24 de ore din 24, la loc vizibil, pentru toţi vizitatorii. Iar cei de pe Facebook nu scapă!

Completaţi formularul de mai jos, care nu necesită telefoane sau deplasări. Totul se rezolvă în doi paşi simpli.

PASUL 1 – ALEGE O POZITIE

Plimbaţi mouse-ul peste spaţiile marcate cu roşu din imaginea de mai jos pentru a vedea pozitiile disponibile (numerotate de la 1 la 6), detalii si preţ (detaliile sunt afişate şi mai jos, sub imagine)

Important: preţul diferă în funcţie de poziţia si marimea reclamei sau a anunţului.

site pozitii reclame

reclama gherla info 1 reclama gherla info 2 reclama gherla info 3 reclama gherla info 4 reclama gherla info 5 reclama gherla info 6

Detalii

POZITIA 1 – ultra vizibilă, amplasată sus, deasupra conţinutului site-ului, este cea mai mare reclamă de pe pagină, de dimensiuni 930 x 110 px (aproximativ) – la preţul de 25 lei/zi. Pentru dimensiuni mai mari, prețul crește proporțional. Preţul include gratuit o pagină separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului – click mai jos pentru exemplu

POZITIA 2 – foarte vizibilă, amplasată sus, pe fiecare pagină a site-ului, în dreapta logo-ului „Gherla Info”, de dimenisuni 728 x 90 pixeli (aproximativ) – la preţul de 16 lei/zi. Preţul include gratuit o pagină separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului – vezi exemplul de mai jos

POZITIA 319 lei/zi; ultra vizibilă, centrală, amplasată sus, pe fiecare pagină a site-ului, deasupra meniului principal, de dimenisuni 728 x 90 pixeli (aproximativ). Preţul include gratuit o pagină separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului – vezi exemplul mai jos

locuri de munca gherla dej cluj fabrica umerase angajare salariu

POZITIA 4 – deasupra ştirilor, pe toate paginile site-ului, de dimensiune 310 x 110 px, include gratuit o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului; preţ: 12 lei/zi (vezi exemplul alăturat)

POZITIA 5 – în bara din stânga pe site, pe toate paginile site-ului, de dimensiuni aproximative 280×250 pixeli – preţul pentru o lună de zile este de 10 lei/zi. Poate include, la cerere, postarea gratuita a reclamei, la mărime mai mare, pe o pagina separată; reclama/anunţul este amplasat pe site pe bara din stânga a paginilor, pe fiecare pagină, de forma unui dreptunghi, care conţine textul/imaginea dorită. La cerere, oferim gratuit o pagină separată, care poate conţine text detaliat (vezi exemplul alaturat)

POZITIA 6 – intercalat, între primele doua blocuri de ştiri, pe prima pagină şi chiar sub ştiri pe toate celelalte pagini ale site-ului; dimensiuni disponibile: 310 x 110 px; include gratuit o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului; preţ: 9 lei/zi (vezi exemplul alaturat)

RECLAMA INCLUSA IN STIRI – recomandată pentru impact maxim, are cu cea mai bună vizibilitate pe site. Reclama apare pe toate paginile cu știri ale site-ului – peste 13.000, în mărime 300 x 250 pixeli (aproximativ),  în poziție sus (la începutul știrii) sau mai jos, în conținutul/la finalul stirii. Preţul este de 50 lei/zi. Poate include gratuit, la cerere, o pagină separată, dedicată clientului, cu text/imagini la alegerea acestuia – vezi exemplul de mai jos

RECLAMA POP-UP – recomandată pentru afaceri şi evenimente de anvergură, pentru cei care doresc să lovească direct la ţintă. Are impact maxim asupra vizitatorilor, care văd reclama prima dată când accesează site-ul. Reclama apare pe toate paginile site-ului, în mărime 500 x 500 pixeli (aproximativ), peste conţinutul site-ului. Preţul unui astfel de banner este de 49 lei/zi, pentru o apariție la un interval de 3 ore/utilizator/zi Include gratuit o pagină separată, dedicată clientului, cu text/imagini la alegerea acestuia.

FLOATING BAR – este reclama care apare în părțile laterale ale paginii (stânga sau dreapta), permanent pe pagină, indiferent dacă vizitatorul accesează partea superioară sau inferioară a paginii. Este foarte vizibilă pentru că „fuge” după cititor. Are dimensiunea de 140 x 600 px (aproximativ), la prețul de 39 lei/zi.

ADVERTORIAL – este un material de prezentare al ofertei, afacerii sau evenimentului, ori un anunţ, publicat ca ştire, însoţit de ilustraţie foto si video, dupa dorinţă. Preţul publicarii este de 200 de lei și include distribuire pe pagina de Facebook Gherla INFO, care are peste 15.000 de urmăritori. Realizarea de imagini foto si video pentru advertorial se taxează separat.

  • vezi un exemplu de advertorial aici

ELECTORAL – pentru anunţuri sau reclame cu conţinut electoral solicitaţi o cerere de ofertă la adresa contact@gherlainfo.ro

Pentru dimensiuni mai mari decat cele menţionate mai sus, preţul creste proporţional.

DESPRE FORMATUL SI MARIMEA RECLAMEI: sunt acceptate fişiere jpg, png, gif; mărimea maximă recomandată: 20-50 kb, care asigură o încărcare rapidă, atât pe calculatoarele desktop, cât şi pe dispozitivele mobile (telefoane, tablete). Nu se recomandă formatul flash (swf), care de regulă este un fişier mare, se încarcă greu şi nu rulează pe toate platformele. Pentru mărimi peste 70 kb/fişier, preţul de publicare poate creşte proporţional.

Pentru machetele de reclame care depăşesc dimensiunile standard detaliate mai sus (în pixeli), tariful este direct proporţional cu mărimea acestora.

BINE DE STIUT

Ce primești pentru banii plătiți

Reclama sau anunțul tău sunt afișate pe site de aproximativ 15.000 de ori în fiecare zi, pentru toți cei aproximativ 4.000-5.000 de vizitatori unici, care deschid una sau mai multe pagini. Este exact ca într-o reclamă TV care se repetă și aduce aminte tot timpul despre oferta ta. Numai că spre deosebire de alte variante de publicitate, totul este mult mai ieftin aici. Un calcul simplu arată că plătești mai puțin de 1 ban pe zi pentru ca un vizitator să vadă o dată reclama ta.

Chiar mai avantajos decât pe Facebook? Așa e. O reclamă pe Gherla INFO va fi afișată non-stop, 24 de ore din 24, în aceeași poziție, aleasă de tine.

Nu întâmplător sunt firme care își fac publicitate pe Gherla INFO de ani de zile. Pentru că se merită, prețul este foarte bun, reclama produce efecte și toată lumea este mulțumită!

Promovarea pe Gherla INFO duce anunţul sau reclama în zona Gherla, cu  localităţile învecinate – Mintiu Gherlii, Buneşti, Nima, Petreşti, Salatiu, Fizeşu Gherlii, Sânmartin, Sic, Iclod, Livada, Fundătura, Bonţida, Răscruci, Aluniş, Dăbâca, Jucu, Mociu, Cămăraşu, Taga, Geaca, Buza, dar şi în alte localităţi din judeţul Cluj, din ţară şi chiar din străinătate.

Spre exemplificare, un client care şi-a promovat oferta de ferestre termopan pe Gherla INFO a fost foarte încântat când a primit o comanda consistentă chiar din Italia.

De 10 ani, Gherla INFO cel mai citit site din zona Gherla, cu o medie de 4.000-5.000 de vizitatori unici în fiecare zi. (sondaj I.R.E.S. 2014, detalii aici)

Recordul de vizitatori unici într-o singură zi pe Gherla INFO: 18.365 vizitatori

  • Vezi aici câţi vizitatori au intrat pe Gherla INFO în ultimele zile NOTA: din 19 iunie 2018, contorul Trafic.ro înregistrează întârzieri în actualizarea datelor

PASUL 2. COMPLETEAZA FORMULARUL

Alegeţi varianta de reclamă şi preţ dorită

Aveţi o machetă a reclamei? (dacă este cazul)

In cazul în care aveţi o macheta de reclamă executată sau doriţi ca anunţul dvs. să conţină o anumită imagine, încărcaţi mai jos fişierul/fişierele (sunt acceptate formatele jpg, gif, pdf, doc, docx, xls, xlsx; ppt; pptx; mărime maxima 5 MB; maxim 3 fisiere)


Pentru alte formate sau mărimi de fişiere, puteţi folosi adresa de email contact@gherlainfo.ro. Pentru fişiere video mari (peste 5 MB) accesaţi GFILE şi încărcaţi materialul, folosind la destinatar adresa de email contact@gherlainfo.ro

In cazul în care nu aveţi o machetă de publicitate şi doriţi să o realizăm noi, menţionaţi în căsuţa de mai jos descrierea machetei: dacă conţine foto sau nu (în cazul în care doriţi o anumită fotografie pentru machetă, puteţi să o încărcaţi mai sus), culori folosite, fonturi, textul de prezentare (oferta dvs, adresa, telefon, program de funcţionare, dupa caz).
Dacă doriţi publicarea unui anunţ text sau a unui advertorial, introduceţi textul acestuia.

Alegeţi perioada pentru care doriţi afişarea reclamei/anunţului - recomandat cel puţin o săptămână, pentru a ajunge atât la vizitatorii care vizitează site-ul zilnic, dar şi pentru cei care vizitează doar saptamanal; în cazul advertorialelor, perioada este nelimitată

Doresc ca anunţul/reclama să fie publicată începând cu data de (ziua şi luna)

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Doresc facturarea pe

Introduceţi datele de facturare pentru persoana fizică (nume, prenume, adresa completă) sau persoana juridică (denumire, adresă sediu, cod fiscal, numar înregistrare Registrul Comerţului, banca, cont IBAN, reprezentant, funcţie)

Doresc sa platesc*

*plata se efectuează la începutul perioadei contractuale, dupa semnarea contractului; în cazul plăţii prin bancă sau cu cardul, publicarea reclamei/anunţului se face după confirmarea plăţii; în cazul plăţii cu cardul, dupa ce ați completat toate câmpurile din comandă și ați apasat butonul "Trimite" de mai jos, efectuați plata printr-un click pe butonul "plata cu cardul" - mai jos.

In cazul contractelor > 1 lună - doresc sa efectuez*

Alte observaţii legate de reclamă

Veţi fi contactat/ă în cel mai scurt timp pentru detalii, încheierea contractului şi activarea reclamei dvs.

Vă mulţumim!

* preţurile contin TVA
Dacă din diverse motive nu reuşiţi să trimiteţi formularul, puteţi trimite datele solicitate prin email, la adresa contact(at)gherlainfo.ro.
IMPORTANT: reclama sau anuntul se publica in pozitia solicitata sub reclamele publicate deja la momentul solicitarii pe pozitia respectiva, pe principiul „primul sosit, primul servit”. Puteti solicita detalii despre termenul la care expira o anumita reclama intr-o anumita pozitie prin formularul de mai sus, la sectiunea „Observatii”, sau prin email.
Toate reclamele sunt distribuite la cerere, la încheierea contractului, gratuit, și pe pagina de Facebook Gherla INFO, care este urmarită de peste 15.000 de persoane.

Pentru orice detalii suplimentare ne puteti scrie pe adresa contact(at)gherlainfo.ro.

sus(4)jos(1)

Lasă un răspuns