irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
strongman satu mare gherla penitenciar

Penitenciarul Gherla pe locul I la Strongman Competition Satu Mare – VIDEO

Pentru al doilea an conecutiv, Gherla are reprezentanți la una dintre cele mai prestigioase competiții de forță și anduranță din România, Strongman Competition. Doi frați, care au reprezentat Penitenciarul Gherla, au reușit anul acesta o performanță deosebită.

Vineri, 17 mai, stadionul Dinamo din Satu Mare a fost gazda unei competiții spectaculoase de forță și anduranță: StrongMan Competition. Cei mai puternici sportivi din 12 instituții de siguranță și apărare națională din România – penitenciare, poliție, jandarmerie, s-au duelat în probe extrem de dificile, demonstrând voință de fier și o pregătire impecabilă.

Gherla a fost reprezentată de angajați ai Penitenciarului de Maximă Siguranță: Ionuț Mureșan, Florin Mureșan, Vlad Pop și Tersinio Mălinaș.

Cei patru și-au demonstrat puterile într-o competiție cu 34 de echipe înscrise în concurs, de la Penitenciarul Satu Mare, Penitenciarul Timișoara, Penitenciarul Oradea, Penitenciarul Gherla, Penitenciarul Bistrița, IPJ Satu Mare, IPJ Alba, IJJ Satu Mare, IJJ Bihor, IJJ Cluj, MAPN Satu Mare, Poliția de Frontieră.

Probele de concurs la care participanții s-au întrecut contracronometru au fost:

  • 340 m alergare cu vesta de 10 kg sincron
  • 100 m/echipă total transport partener
  • 100 repetări/echipă flotări
  • 100 m/echipă thrusters (geno plus împins umeri) cu 2 buc. ktb de 12 kg
  • 100 m/total echipă sandbag carry 50 kg (transporți sacul la piept) cu 30 de repetări/echipă aruncări de sac peste umăr
  • 50 m/echipă total pași fandați din mers cu sac bulgăresc de 20 de kg pe spate
  • 50 repetări/echipă deadlift (îndreptări cu bara) total 60 kg
  • 100 abdomene/echipă total (med ball sit up) cu minge de 6 kg
  • 340 m alergare cu vesta de 10 kg sincron.

strongman satu mare gherla penitenciar

Echipa din Gherla, formată din Ionuț și Florin Mureșan, cu un scor record de 13 minute și 45 de secunde, a obținut locul I la competiția băieților, la o distanță de câteva secunde de locul II – echipa din IPJ Alba.

strongman satu mare gherla penitenciar

Echipa a doua din Gherla, formată din Vlad Pop și Tersinio Mălinaș Tersinio, au obținut un scor foarte bun, de 18 minute și 46 de secunde, reușind să se claseze în top 10, ceea ce arată determinarea băieților de a lupta pentru onoarea lor si a instituției pe care o reprezintă.

Evenimentul, aflat la ediția a II-a, a fost organizat de Clubul Sportiv “Voința-2009” Satu Mare, în colaborare cu Penitenciarul Satu Mare, IPA Regiunea 5 SM și Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare.

Felicitări echipelor, felicitari băieților, care au avut curaj să înfrunte cei mai puternici „strongmen” din instituțiile statului din regiunea de nord-vest!

strongman satu mare gherla penitenciar

video gherla info imagini PortalSM

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns