taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
ceas ora de vara iarna

România trece duminică la ora de iarnă, se schimbă ceasurile

România trece la ora oficială de iarnă, începând de duminică, 25 octombrie. La ora 04 a nopții de sâmbătă spre duminică, ceasurile se vor da cu o oră înapoi, astfel că ora 4 va deveni ora 3.

Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

CFR Călători informează că în noaptea de 24/25 octombrie 2020, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 dimineața vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 25 octombrie 2020, între staţiile de frontieră trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.

Ora de iarnă va fi valabilă până în ultima duminică a lunii martie 2021.

sus(7)jos(0)

Lasă un răspuns