taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare

Produs de Cluj 2019 la Gherla în aprilie, Zilele Municipiului în iunie. Ce se mai votează la ședința de consiliu

În conformitate cu  prevederilor art. 39, alin. 1 şi art. 68, alin. 1 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convocă şedinţa publică ordinară a Consiliului Local al Municipiului Gherla, în ziua deJOI  28.03.2019 orele 16,00 ce va avea loc în sala mică  de şedinţe din str. Bobâlna nr. 2, cu următorul:

PROIECT AL ORDINII DE ZI

1.Referat şi proiect de hotărâre privind mandatarea ASOCIAȚIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ECO-METROPOLITAN CLUJ în vederea realizării demersurilor necesare pentru organizarea, gestionarea și coordonarea activității de valorificare materială și energetică a fluxului de deșeuri de ambalaje din deșeurile municipale împreună cu deșeurile municipale din aceleași materiale, în conformitate cu prevederile OUG 74/2018, aprobată prin Legea nr. 31/2019.

2.Referat şi proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri privind delegarea gestiunii activităților de colectare, transport și transfer deșeuri în cadrul proiectului „ Sistem de Management integrat al Deșeurilor în județul Cluj”.

3.Referat şi proiect de hotărâre privind deplasarea unei delegații în străinătate. Este vorba despre deplasarea în  localitatea Nendaz din Elveția a primarului Ioan Neselean, în cadrul unei delegații formată din 10 persoane, în perioada  30.07.2019 – 3.08.2019,  la manifestările de sărbătorire a 20 de ani de la semnarea Pactului de Prietenie cu această localitate, conform invitației primite din partea acestei primării

4.Referat şi proiect de hotărâre privind desfășurarea Zilelor Municipiului Gherla 2019. în perioada 10-16 iuniee 2019 și plata din bugetul local pe anul 2019 in limita sumei de 250,000 lei pentru cheltuielile  ocazionate de organizarea acestui eveniment. Locațiile propuse pentru desfășurarea evenimentului sunt Stadionul Municipal, Parcul Mare, zona centrală, Casa de Cultură, Muzeul de Istorie, cinematograful orașului.

5.Referat şi proiect de hotărâre privind aprobarea Amenajamentului Pastoral pentru pajiștile de pe raza UAT Gherla și aprobarea procedurii distribuirii extraselor din Amenajamentul Pastoral.

6.Referat şi proiect de hotărâre privind aprobarea  Planului de Urbanism de Detaliu pentru construire casă familială cu P+1E, împrejmuire și utilități în Municipiul Gherla, str.Pajiștei, nr.44.

7.Referat şi proiect de hotărâre privind aprobarea deschiderii unui acces auto și unul pietonal suplimentar la imobilul situat în Municipiul Gherla, str. Gelu, nr.62A.

8.Referat și proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general actualizat și a indicatorilor tehnico-economici pentruobiectivul de investiții ,,Modernizare străzi Lotul 6, grupa 3, lotul 1, lotul 2 șilotul 3 din Municipiul Gherla, județul Cluj”.

9.Referat şi proiect de hotărâre privind aprobarea organizării în municipiul Gherla a evenimentului Târg Produs de Cluj, în perioada 19-21 aprilie 2019. In vederea desfășurării evenimentului, Municipiul Gherla acordă cu titlu gratuit spațiul situat în zona autogării (respectiv str. Liviu Rebreanu, de la str. Bobâlna până la intersecția cu str. George Coșbuc și autogara până la intersctia str. Fierarilor cu str. Romană). Municipiul Gherla va asigura paza și ordinea publică și cheltuielile necesare pentru salubrizarea perimetrului,  asigurarea energiei electrice. Asociația Produs de Cluj va asigura transportul, montajul și demontatul celor 60-80 de standuri necesare desfășurării expozanților de produse tradiționale, prezența a trei ansambluri folclorice, a trei orchestre, a 30 de interpreți de muzică populară, precum și a altor invitați ce vor organiza diferite activități de divertisment. Asociația va asigura scena cu suprafața de 120 mp, sunet și lumini, asistența tehnică de specialitate pe durata celor trei zile, precum și promovarea evenimentului prin distribuirea de flyere, afișe, spoturi video, machete de presă.

10.Referat şi proiect de hotărâre privind aprobarea unor cheltuieli din bugetul local. Este vorba despre aprobarea sumei de 2.600 lei pentru desfășurarea evenimentului cultural-traditional Ziua mondiala a romilor, pe 8 aprilie 2019, organizat de Grupul mixt de lucru pe problema romilor din cadrul Primariei Municipiului Gherla.

11.Referat şi proiect de hotărâre privind execuţia bugetului local la data de 31 decembrie 2018.   

12.Diverse probleme.

sus(5)jos(29)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. E marea țiganiadă ,nu zilele gherlei ,dați înainte cu cheltuirea banilor ,că se apropie alegerle..Rușine ,atât puteți și știți ,,să papați bani" Trageți tare ....se apropie !!!

    sus(11)sus(1)

Lasă un răspuns