hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

andrei banyoi nationala u19 romania fotbal

Fotbalist din Livada în naţionala României U19

Fotbalul de pe Valea Someşului Mic are un nou reprezentant în loturile naţionale ale României.

De această dată este vorba despre tânărul jucător de 19 ani Andrei Banyoi, din localitatea Livada, comuna  Iclod.  El face parte din reprezentativa  U19 a României, care în aceste zile participă  la Turul de Elită, ultimul test de verificare înaintea calificării la Campionatul  European  la această categorie de vârstă.

Atacantul Andrei Banyoi a evoluat în prima partidă disputată  pe stadionul  „Kuban” din Krasnodar împotriva naţionalei  Irlandei, meci pierdut cu 0-5, unde România a ratat un penalti prin Mitruscsak. Jucătorul din Livada a intrat în joc în minutul 58, apreciat pe teren cu o comportare bună de către antrenorul arădean Daniel Oprescu.

Andrei Banyoi a mai jucat la Armenopolis Gherla, Unirea Jucu, Dacia Unirea Brăila, CFR II Cluj-Napoca, iar în prezent joacă în cadrul formaţiei Şoimii Lipova, lider în seria a IV-a a ligii a III-a. În urmă cu un an s-a afalt şi în vizorul clubului Dinamo Bucureşti.

Szekely  Csaba

sus(46)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns