taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
andrei banyoi nationala u19 romania fotbal

Fotbalist din Livada în naţionala României U19

Fotbalul de pe Valea Someşului Mic are un nou reprezentant în loturile naţionale ale României.

De această dată este vorba despre tânărul jucător de 19 ani Andrei Banyoi, din localitatea Livada, comuna  Iclod.  El face parte din reprezentativa  U19 a României, care în aceste zile participă  la Turul de Elită, ultimul test de verificare înaintea calificării la Campionatul  European  la această categorie de vârstă.

Atacantul Andrei Banyoi a evoluat în prima partidă disputată  pe stadionul  „Kuban” din Krasnodar împotriva naţionalei  Irlandei, meci pierdut cu 0-5, unde România a ratat un penalti prin Mitruscsak. Jucătorul din Livada a intrat în joc în minutul 58, apreciat pe teren cu o comportare bună de către antrenorul arădean Daniel Oprescu.

Andrei Banyoi a mai jucat la Armenopolis Gherla, Unirea Jucu, Dacia Unirea Brăila, CFR II Cluj-Napoca, iar în prezent joacă în cadrul formaţiei Şoimii Lipova, lider în seria a IV-a a ligii a III-a. În urmă cu un an s-a afalt şi în vizorul clubului Dinamo Bucureşti.

Szekely  Csaba

sus(47)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns