irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
petrecere familie gherla epreseket szamosujvar

Petrecerea familiilor sâmbătă la Gherla – programul detaliat

O petrecere în aer liber, dedicată familiilor, la iarbă verde, cu un program și atracții pentru toate vârstele. Este oferta de nerefuzat pentru ziua de sâmbătă, 20 mai, la Gherla.

„Petrecerea din Epreskert” are loc în luminișul de pe dealul cărămidăriei din Gherla. Organizatorii,  Asociația Alternativa S Plus, Echipa de cercetași Nr. 51 Czetz Janos și Asociația Scoutissimo, au pregătit minuțios acest eveniment deosebit în viața comunității locale.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

12.00 – MiniCONCERT de bun venit
12.00-16.00 Radio Cluj live – transmisie directă din cadrul evenimentului
12.30 – Deschiderea oficială
13.00-16.00 Demonstrații inedite de:
• arcași
• câini de pază în acțiune
• pompieri în ajutorul comunitații
• tir cu arcul călare
16.00 – Degustarea mâncărurilor gătite la ceaun din cadrul CONCURSULUI DE GĂTIT
– Premierea concurenților CONCURSULUI DE GĂTIT
17.00 – Concert de fanfară
18.00 – Concert Székely Pál – Evergreen songs
19.00 Premierea tinerilor din cadrul Concursului Național de Scris Runic „În urma cerbului fermecat”, ediția a XXIII-a

INTRAREA LIBERĂ: la acest eveniment nu se percepe taxa de participare, iar activitățile din cadrul programului sunt gratuite.

PARTICIPAREA LA ACTIVITĂȚI se face pe baza unei brățări care trebuie solicitată de la organizatori în punctele desemnate de aceștia.

PROGRAME PERMANENTE: în intervalul orar 12-19, cei prezenți pot participa la numeroase activități și programe: jocuri sportive, programe interactive din cadrul celor trei grupuri de reconstituire istorică: popoare migratoare, evul mediu, primul și al doilea război mondial, perete de cățărat, jocuri de aptitudini, zonă de hamace, paintball, călărit și multe altele.

PIAȚA DIN LUMINIȘ Pe periada evenimentului din această locație distinctă, dornicii îsi pot cumpăra kürtöskalács, langose, înghețată, vată de zahăr, terci de gheață, iar pentru copii, desene pe față.

EVENIMENT CARITABIL Din biletele de tombolă și din donațiile obținute din vânzarea berii, organizatorii își propun sa susțină proiectul pilot „Înființarea/crearea unui centru educațional non-formal scout pentru copiii și tinerii din Gherla”.

ADOPTĂ-MĂ! În cadrul evenimentului va funcționa o locație de adopție pentru animale de companie. Cei care doresc să adopte o pisică, un cațeluș, un hamster, un peștișor etc. sau vor să dea spre adopție un astfel de animal, sunt invitați să vină pregătiți: animalele pot fi aduse doar de- și în grija proprietarului, nu se lasă nesupravegheate și vor fi ținute doar în perimetrul prestabilit de organizatori.

Vremea se anunță caldă și frumoasă pentru ziua sâmbătă, așa că nu ai niciun motiv să lipsești. Întrucât nu este exclus ca norii să picure puțin după-amiază, o umbrelă la îndemână este recomandată.

Picnicul familiilor 2023 – petrecere la iarbă verde la Gherla

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns