taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj

Copiii din comune s-au întrecut la fotbal la Gherla, la Cupa 1 Decembrie, cine a câștigat – VIDEO

A fost atmosferă de întrecere adevărată  miercuri la Gherla. Pe terenul sintetic de la liceul Petru Marior s-au întrecut elevii din învățământul primar din Mintiu Gherlii, Fizeșu Gherlii, Sic, Buza și Iclod, la Cupa 1 Decembrie.

Timp de câteva ore, cei mici și-au demonstrat abilitățile pe terenul de fotbal, atât fetele, cât și băieții, iar de pe margine au fost susținuți zgomotos de colegi. Alături le-au fost profesorii de educație fizică – Laur Aștilean de la Școala Fizeșu Gherlii,  Roman Anamaria de la Școala Mintiu Gherlii, Adam Konecsny de la Școala Sic, Mircea Crișan de la Școala Iclod, Marian Marcel și Pescaru Margareta de la Școala Buza.

La întrecerea băieților au participat cinci echipe, care au jucat în două grupe.

Rezultatele

  • Mintiu Gherlii – Fizeșu Gherlii 4-0
  • Buza – Sic 0-1
  • Iclod – Mintiu Gherlii 0-1
  • Iclod – Fizeșu Gherlii 2-2
  • semifinala Fizeșu Gherlii – Buza 2-0
  • finala Sic – Mintiu Gherlii 0-4

Înainte de finala mica, echipa de la Școala Gimnazială din Iclod a renunțat la participare în favoarea echipei din Fizeșu Gherlii, întrucât copiii aveau microbuz care pleca spre casă.

video: finala băieților

La întrecerea fetelor au participat trei echipe, din Buza, Fizeșu Gherlii și Sic. Au fost chiar și lovituri de departajare la meciul  Fizeșu Gherlii – Buza, încheiat cu scorul de 0-2. În finală, echipa din Sic s-a impus cu 1-0 în fața formației din Fizeșu Gherlii.

galerie foto: imagini de la competiție

galerie foto gherla

La final a avut loc festivitatea de premiere, unde echipele câștigătoare au primit diplome, în aplauzele celor prezenți.

Cupa a fost organizată de Liceul Petru Maior și Școala Gimnazială Nr. 1, cu sprijinul directorilor Cosmina Forț, și Pop Liliana și cu aportul profesorilor de sport Dorel Verde, Laur Aștilean, Adam Konecsny și Roman Anamaria.

Peste o săptămână are loc întrecerea similară a elevilor de gimnaziu din mediul rural, unde sunt așteptate să participe și mai multe echipe.

video: imagini din trimpul jocurilor și festivitatea de premiere

sus(9)jos(6)

Lasă un răspuns