taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
gherla centru bloc

Vin călduri mari peste România, până la cât urcă termometrele și când mai plouă

Un val de căldură va acoperi România în următoarele zile, se arată într-o informare făcută joi de Administrația Națională de Meteorologie.

În cursul zilelor de joi, vineri, sâmbătă și duminică, valul de căldură se va extinde, iar în orele amiezilor disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unităţi, în jumătatea de sud a țării și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade, mai ridicate, spre 35-37 de grade în ziua de joi, local în sudul și estul țării, vineri și sâmbătă pe arii restrânse în sud, iar duminică în toate zonele de câmpie și podiș.

În intervalul menționat, temperaturile minime nocturne se vor situa, local, în jurul a 20 de grade, mai ales în Câmpia Română, pe litoral și în Dealurile de Vest.

Prognozele pe termen mai lung arată că la începutl săptămânii viitoare, căldurile se vor accentua.

În zona Gherla – Cluj, spre sfârșitul săptămânii sunt anunțate temperaturi maxime de 31-33 de grade, iar luni și marți, acestea ar putea ajunge la 33-35 de grade.

Nopțile vor fi calde în această perioadă, cu minime de 17-19 grade.

Șansele de ploi sunt mai mari în zilele de joi și vineri, precum și săptămâna viitoare, începând de marți.

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns