mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
gherla centru bloc

Vin călduri mari peste România, până la cât urcă termometrele și când mai plouă

Un val de căldură va acoperi România în următoarele zile, se arată într-o informare făcută joi de Administrația Națională de Meteorologie.

În cursul zilelor de joi, vineri, sâmbătă și duminică, valul de căldură se va extinde, iar în orele amiezilor disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unităţi, în jumătatea de sud a țării și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade, mai ridicate, spre 35-37 de grade în ziua de joi, local în sudul și estul țării, vineri și sâmbătă pe arii restrânse în sud, iar duminică în toate zonele de câmpie și podiș.

În intervalul menționat, temperaturile minime nocturne se vor situa, local, în jurul a 20 de grade, mai ales în Câmpia Română, pe litoral și în Dealurile de Vest.

Prognozele pe termen mai lung arată că la începutl săptămânii viitoare, căldurile se vor accentua.

În zona Gherla – Cluj, spre sfârșitul săptămânii sunt anunțate temperaturi maxime de 31-33 de grade, iar luni și marți, acestea ar putea ajunge la 33-35 de grade.

Nopțile vor fi calde în această perioadă, cu minime de 17-19 grade.

Șansele de ploi sunt mai mari în zilele de joi și vineri, precum și săptămâna viitoare, începând de marți.

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns