locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

femeie disparuta tarlisua bistrita

Femeie dispărută din Târlișua, e căutată de trei săptămâni

Polițiștii de la Postul de Poliție din Târlișua au fost sesizați pe 16 iulie 2019 cu privire la faptul că numita GĂUREAN (PURJA) OTILIA, în vârstă de 46 de ani, din Târlișua, județul Bistrița-Năsăud, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 11 iulie a.c. și nu a mai revenit. Femeia a mai plecat și cu alte ocazii de acasă, însă pentru perioade mai scurte de timp.

Până la această dată, polițiștii din Târlișua, împreună cu cei de la Serviciul de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au desfășurat activități de căutare a femeii, fiind făcute verificări la rudele sale, dar și în locurile pe care obișnuia să le frecventeze.

Totodată, a fost dispusă căutarea la nivel național a femeii dispărute, care are următoarele semnalmente: înălţime de aproximativ 1,65 m, aproximativ 70 kg, păr șaten, de lungime medie, ochi căprui.

Membrii familiei nu au putut oferi date în legătură cu hainele pe care femeia le purta la momentul dispariției.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

sus(1)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns