taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
hot masina cluj furt

Hoț la bustul gol filmat în timp ce fura dintr-o mașină la Cluj – VIDEO

Când este vorba de tupeu, unii par să nu aibă limite. Un tânăr este actor fără să știe, într-un film făcut miercuri sera la Cluj.

O mașină oprită într-o curte a atras atenția unui individului, care a profitat la maxim de neatenția șoferului. S-a strecurat în interior, apoi a studiat puțin atmosfera și când a simțit că e momentul, a intrat în mașina larg deschisă, a luat un pachet și s-a făcut nevăzut.

„Acest individ «profesionist» în arta furturilor, gol până la bust, ca să nu-l poți agăța de haină, a actionat ieri seară după ora 23, pe strada Fabricii. Putem presupune că acționează seară de seară, având aceeași ținută. Urmăriți video să vedeți ce tehnică are! Daca va este cunoscut va rog sa ne auntati la adresa cluj@bnb.ro”, a scris pagubitul pe rețelele de socializare.

video în continuare

video Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns