taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
kasza tamas gherla szamosujvar candidat primar polgarmester alegeri locale 2020

Kasza Tamas, candidat la primăria Gherla: Ce promit eu?

Candidatul independent la primăria Gherla, la alegerile locale din 27 septembrie, vorbește despre promisiunile care se fac în campaniile electorale.

***

Au început oamenii să mă întrebe care este programul meu de guvernare, ce le ofer, ce le pot promite eu? Doresc să vă răspund clar și concis: într-o lume în care a devenit un sport a promite și a nu te ține de promisiune – eu NU-MI PERMIT să vă promit nimic!!!

Nu vă promit nimic, deoarece așa am fost învățat în familie și în mișcarea scout, că doar atunci să faci o promisiune, când știi sigur că o vei putea îndeplini! Nu vă promit nimic mai mult decât că voi avea aceeași dăruire și dedicație pe care am avut-o pentru tot ce mi-am asumat până acum în viață: voi folosi experiența mea – locală – regională – naţională şi internațională de peste 25 de ani din sfera ONG-urilor. Voi folosi cunoștințele de fundraising, voi pune în practică experiența de leadership, de trainer și organizator, precum şi cea acumulată în munca de precizie a meseriei de ceasornicar, alături de nelipsita răbdare.

Nu în ultimul rând, se însumează aici învățăturile ultimilor patru ani din administrația locală, prin munca mea de consilier local. Vedem zilnic lucruri care ne deranjează şi cunoaştem cu toţii lipsurile oraşului. Suntem conştienţi că evoluam în ritmul racului, adesea înapoi. Cu toate că vedem exemple de bună practică în administraţie, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Cu toate că suntem înfrăţiți cu oraşe din Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Armenia, Israel, Bulgaria, Ungaria şi Suedia, care ne dau exemple bune de peste 25 de ani, noi nu am fost capabili să le urmăm.

Nu doresc să vă pun în faţă o viziune a mea personală despre Gherla, deoarece nu-mi doresc să-mi satisfac propriile vise sau dorinţe, ci doresc să ajut şi să contribui la dezvoltarea durabilă a urbei, prin prisma oamenilor care locuiesc în ea, în cel mai profesionist mod posibil. Pentru acesta, este nevoie să cunosc părerea şi viziunea voastră, a locuitorilor!

Astfel în perioada de pre-campanie şi de campanie, o să mă întâlnesc cu cetăţenii oraşului, în DEZBATERI PUBLICE tematice, pe domenii cum ar fi sănătatea, socialul, educaţia, business-ul, sportul, cultura, tineretul, ecologie-natură, pensionari, partide politice, ONG-uri, cartierul Hăşdate, cartierul Silivaş, cartierul Băiţa, comunitatea rromă, comunitatea maghiară etc.

Din materialele strânse din aceste întâlniri voi pregăti un document tematic, o bază pentru viitoarea STRATEGIE INTEGRATĂ a oraşului, care să-i servească viitorului primar, ca ghid în munca sa. Bineînţeles, acest document il voi face public, să ajungă la toţi gherlenii interesaţi de viitorul urbei, inclusiv la câștigatorul competiției electorale, oricine ar fi.

Vă invit şi vă aştept să aveţi deschiderea să veniţi în număr cât mai mare la aceste dezbateri publice, să putem întocmi un material cât mai bogat pentru viitorul oraşului! Programul acesta urmează să vi-l comunic în zilele următoare și vă rog să urmariți pagina mea de Facebook pentru mai multe detalii.

sus(83)jos(84)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns