taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal sut poarta balon

Începe campionatul de fotbal liga IV, câte echipe sunt înscrise, cine pleacă, cine vine

După multe tergiversări şi amânări, la şedinţa de marţi seara a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj s-a stabilit ca data de începere a campionatului ligii a IV-a să fie sâmbătă, 31 august 2019.

Faţă de 16 echipe câte au evoluat în ediţia trecută a competiţiei, în noul sezon competiţional s-au înscris doar 14. Iniţial au fost 13, dar Viitorul Gârbău a anunţat în ultimul moment că se înscrie în liga a IV-a.

Două grupări, Viitorul Soporu de Câmpie şi Unirea Dej 2, s-au retras şi vor juca în liga a V-a. Dejenii vor evolua sub numele de Someşul 2. Se adaugă şi Armenopolis Gherla, care a renunţat la întrecere încă la începutul anului.

Noile echipe care s-au înscris în campionatul 2019-2020 sunt Victoria Cluj-Napoca, un club de tradiţie al armatei clujene, cu multe succese în anii 50-60 şi Victoria Viişoara.

Printre cele 13 echipe participante în noua ediţie a campionatului ligii a IV-a se regăseşte şi Atletic Olimpia Gherla.

Programul etapelor din liga a IV-a va fi stabilit de AJF Cluj luni, 26 august.

Hotărârile Comitetului Executiv

– Comitetul Executiv aprobă începerea Campionatului Liga a V-a Zona Mociu în data de 11.08.2019. Echipele AS Viitorul Dezmir și ACS Viitorul 2014 Soporul de Câmpie, cu restante financiare, față de AJF Cluj, nu vor fi programate în etapa a 3-a dacă până la data de 23.08.2019 nu-și achita obligațiile financiare restante. Totodată vor fi blocate toate transferurile pentru ambele echipe până la plata datoriilor

– Comitetul Executiv aprobă începerea Campionatului Liga a V-a Zona Gherla în data de 18.08.2019 cu 14 echipe

– Comitetul Executiv aprobă începerea Campionatului Liga a V-a Zona Câmpia Turzii în data de 01.09.2019 cu 13 echipe

– Comitetul Executiv aprobă începerea Campionatului Liga a V-a Zona Dej în data de 08.09.2019 cu 11 echipe

– Comitetul Executiv aprobă formatul Campionatului C Elite U15 cu 2 serii, respectiv 4 și 3 echipe. Componența seriilor:

Seria 1: ACS FC Ardealul Cluj, CS Sporting Cluj, AȘ FC Universitatea Cluj, CS Luceafărul Cluj

Seria 2: ACS Viitorul Cluj Junior, ACS Academia de Fotbal Luceafărul, FC CFR 1907 Cluj SĂ.

Data începerii campionatului este 07.09.2019. Echipele câștigătoare ale seriilor vor susține jocuri de baraj tur-retur pentru declararea echipei care se va califică la faza națională.

– Comitetul Executiv hotărește că echipa CS United Sport Cluj are toate operațiunile blocate până la plata datoriilor față de AJF Cluj

– Comitetul Executiv hotărăște că începând cu ediția de campionat 2019-2020, plata cartonașelor galbene și a penalităților împotriva jucătorilor să fie efectuate de către club în numele jucătorului până în ziua premergătoare următorului joc programat. În caz contrar jucătorul rămâne suspendat.

– Comitetul Executiv aprobă introducerea ID-urilor pentru identificarea antrenorilor principali și ai delegaților echipelor, cu drept de a ocupa loc pe băncile tehnice. Introducerea acestor ID-uri se va face începând cu echipele de seniori, iar pentru juniori pe parcursul turului de campionat.

– Comitetul Executiv aprobă ca echipele CS Sănătatea Serv. Publice Cluj, FC Unirea Dej și ACS Academia de Fotbal Florești să se înscrie cu echipe de juniori A1, respectiv U19 județean, aferent Ligii a IV-a cu condiția ca reprezentanții echipelor de Liga a IV-a să fie de acord.

– Comitetul Executiv hotărește cu unanimitate de voturi respingerea memoriilor domnilor Rusu Flaviu și Vasar Nicolae cu privire la reducerea etapelor de suspendare ale acestora.

– Comitetul Executiv aprobă Lotul de Observatori pentru ediția de campionat 2019-2020

– Comitetul Executiv aprobă ca începând cu ediția de campionat 2019-2020 să se efectueze confruntarea jucătorilor înainte de începerea jocurilor la toate nivelurile (seniori, juniori, copii)

Szekely Csaba

sus(3)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns