hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca ghelr adej cluj sofer kimbo

accident dej

Accident la intrare în Dej, răniți din Nima și Beclean, doi tineri scoși din mașină după ce s-a tăiat plafonul – FOTO

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier, produs joi seara la intrarea în Dej dinspre Gherla.

În jurul orei 22, o șoferiță de 19 ani din Beclean, județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autovehicul pe strada Vâlcele din Dej, spre Gherla, ajunsă la intersectia cu strada Henri Coandă care duce la parcul industrial, a virat la stânga fără să acorde prioritate unui autoturism care circula din sens opus și a intrat în coliziune cu acesta. A doua mașină era condusă de un tânăr de 26 de ani din localitatea Nima, comuna Mintiu Gherlii.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat în afara șoselei, pe zona verde de pe marginea drumului.

La accident a intervenit o autospecială de descarcerare a pompierilor de la Detașamentul din Dej, două echipaje de ambulanță și un echipaj SMURD. La fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate și două persoane rămase încarcerate într-o mașină. Acestea erau conștiente, una era pe scaunul pasagerului din față și una între scaunul din față și bancheta din spate.

Pompierii au tăiat plafonul mașinii pentru a elibera persoanele prinse în interior. Operațiunile au durat o jumătate de oră, după care doi tineri, un băiat și o fată de 19 ani, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital, în stare de conștiență și cu suspiciuni de multiple traumatisme.

accident dej

accident dej

Un pasager din cea de-a doua mașină a fost consultat și transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane: cei doi conducători auto , un tânăr de 22 ani și o fată de 19 ani  din Beclean, pasageri în prima mașină, precum și un bărbat de 33 ani din Nima, pasager în celălalt autovehicul.

În acest caz, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

accident dej

 

sus(0)jos(4)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns