taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
discoteca 80 cluj

Discoteca ’80 în weekend la Cluj, cu Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan – VIDEO

Mai sunt doar trei zile până când Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan vor urca pe scenă, în cadrul celei de-a treia ediții Discoteca ’80 Cluj-Napoca, care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, la BTarena – Sala Polivalentă.

Evenimentul va începe la ora 19:00, însă spectatorii sunt rugați să ajungă la BTarena (Sala Polivalentă) cel târziu la ora 18:00, pentru a evita aglomerația. Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută de un DJ care va avea în playlist mari hituri ale anilor ’80.

Thomas Anders este solistul care a cucerit cu vocea lui milioane de fani din toată lumea, cu piesele celebre ale trupei Modern Talking, de la Brother Louie, la Cheri Cheri Lady sau You’re My Heart, You’re My Soul.

La sfârșitul anilor ’80 a explodat în muzica din Europa, dar și peste ocean, în Statele Unite, trupa Milli Vanilli. Puțini știu că producătorul lor, Frank Farian, este cel care a urcat pe culmi nebănuite și trupa Boney M.

Italianca Sabrina a umplut ecranele televizoarelor din Europa cu formele ei generoase în a doua parte a anilor ’80, când nicio petrecere nu era petrecere fără piesa Boys.

Solistul trupei Silent Circle a lansat o nouă frizură, cu mulți adepți și în România, iar ritmurile lor au răsunat în discoteci ani la rând.

Hands up, baby, hands up! au strigat Ottawan pentru prima dată în 1981, iar piesa lor merge și azi cu succes la petrecerile retro.

Durata Discoteca ’80 Cluj 2019 va fi de aproximativ cinci ore.

Mai multe informații despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns