angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

liviu alexa

Șef-șoc numit la PSD Cluj, jurnalistul Liviu Alexa. Cum a reacționat fostul președinte, Horia Nasra

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat miercuri seara demiterea președintelui interimar al organizației PSD Cluj, Horia Nasra.

Demiterea ar fi cauzată de rezultatele slabe ale organizației, care a obținut scoruri slabe la alegerile europarlamentare din luna mai și nu a reușit să impună vreun primar la Cluj-Napoca.

În locul lui Nasra a fost numit interimar la frâiele PSD Cluj jurnalistul Liviu Alexa. Acesta, în vârstă de 40 de ani, născut la Bistrița, conduce în prezent o rețea de ziare între care Ziar de Cluj și televiziunea NCN. Anterior a condus portalul de știri Citynews.ro, perioadă în care a organizat la Cluj un concert cu greii hard-rockului britanic, Iron Maiden. Alexa a candidat în 2016 la primăria Cluj, din partea Partidului Mișcarea Liberală, când a obținut 3,52 % din voturi.

Jurnalistul a dat dovadă în ultimii ani de o prezență nonconformistă în media clujeană și națională, sau pe rețelele sociale, însoțită de multe ori de un limbaj dur și greu digerabil pentru gusturile mai fine.

viorica dancila liviu alexa psd cluj

foto: captură Digi24 / Facebook Irina Maxim

„I-am cerut tânărului Liviu Alexa, un singur lucru: să șteargă toate blaturile și înțelegerile transpartinice care au dus la situația dezastruoasă a PSD Cluj. La Cluj există o singură problemă: nemunca. Nu mai putem accepta ca rezultatele proaste să tragă în jos realizările colegilor din alte județe”, au fost cuvintele Vioricăi Dăncilă, potrivit ziardecluj.ro.

„Mulțumesc doamnei președinte Viorica Dăncilă pentru încrederea și curajul de a mă numi în această poziție despre care vă reamintesc că este interimară. Nu m-a făcut mama președinte PSD Cluj și nici nu o să mor dacă nu o să mai fiu. Atâta timp cât voi îndeplini această funcție, o să muncesc așa cum am muncit mereu pentru proiectele mele. Nu mă voi lăsa șantajat de nici o amenințare cu plecatul a vreunui primar sau deputat, însă voi vrea să colaborez cu toți cei care doresc să muncească și să facă social-democrație, nu cumetrie. Sunt tânăr și prioritatea mea va fi aducerea de tineri în partid. Nu vreau să fiu nici șef la Transelectrica, nici la Transgaz. Nu candidez la Primărie, vreau doar să arăt ce înseamnă să gândești eficient, alături de o echipă care își dorește să tragă”, a declarat Liviu Alexa, proaspătul președinte al PSD Cluj, potrivit sursei citate.

horia nasra psd cluj deputat presedinteReacția lui Horia Nasra nu a întârziat să apară. „În această seară, doamna Viorica Dăncilă a propus schimbarea președintelui interimar al PSD Cluj fără alegeri libere și fără vreun motiv real, ci dintr-un considerent pur subiectiv. Cei mai mulți colegi au votat această propunere. Nu toți :) Le mulțumesc colegilor din PSD Cluj pentru buna colaborare din ultimii trei ani, de la fiecare am învățat câte ceva! Despre greșeli mari, făcute de „lideri” vremelnici și nepricepuți vom mai vorbi”, a scris fostul lider pe Facebook.

foto principală: voceaclujului.ro

sus(3)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns