nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

biserica baita preot

Cerc preoțesc la Parohia Băița

Parohia Băița a fost duminică, 1 aprilie, gazda Cercului Preoțesc al zonei Gherla, coordonat de Părintele Marius Ormenișan, de la Parohia Mintiu Gherlii.

Soborul de preoți, alături de protopopul Iulian Paul Isip, a săvârșit Taina Sfântului Maslu, de la ora 17. Cuvântul de învățătură a fost rostit la finalul Slujbei de către Părintele Protopop, care le-a pus oamenilor la suflet câteva idei despre cuvintele rostite de Mântuitorul Hristos pe Cruce: „Mi-e sete”.

În susținerea ideilor a prezentat texte din Sfânta Scriptură, folosindu-se de Profețiile lui Amos, Psalmi dar și de Sfintele Evanghelii și Epistolele Pauline. De asemenea a amintit de lipsa Cuvântului lui Dumnezeu din societatea de azi, lipsa care e cauza tuturor relelor, iar singura cale de a repara toate aceste rele este apropierea de Dumnezeu prin împărtășirea cu Sfintele Taine. Credincioșilor le-a fost pus la suflet și gândul că o singură împărtășire pe an, care în majoritatea cazurilor se face in grabă, nu e suficientă.

biserica baita preot

În încheiere, Părintele paroh Dinu Iușan a dat slavă Lui Dumnezeu și a mulțumit preoților prezenți, dar și credincioșilor care au participat la Sfânta Taină.

biserica baita preot

sus(13)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns