hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

biserica baita preot

Cerc preoțesc la Parohia Băița

Parohia Băița a fost duminică, 1 aprilie, gazda Cercului Preoțesc al zonei Gherla, coordonat de Părintele Marius Ormenișan, de la Parohia Mintiu Gherlii.

Soborul de preoți, alături de protopopul Iulian Paul Isip, a săvârșit Taina Sfântului Maslu, de la ora 17. Cuvântul de învățătură a fost rostit la finalul Slujbei de către Părintele Protopop, care le-a pus oamenilor la suflet câteva idei despre cuvintele rostite de Mântuitorul Hristos pe Cruce: „Mi-e sete”.

În susținerea ideilor a prezentat texte din Sfânta Scriptură, folosindu-se de Profețiile lui Amos, Psalmi dar și de Sfintele Evanghelii și Epistolele Pauline. De asemenea a amintit de lipsa Cuvântului lui Dumnezeu din societatea de azi, lipsa care e cauza tuturor relelor, iar singura cale de a repara toate aceste rele este apropierea de Dumnezeu prin împărtășirea cu Sfintele Taine. Credincioșilor le-a fost pus la suflet și gândul că o singură împărtășire pe an, care în majoritatea cazurilor se face in grabă, nu e suficientă.

biserica baita preot

În încheiere, Părintele paroh Dinu Iușan a dat slavă Lui Dumnezeu și a mulțumit preoților prezenți, dar și credincioșilor care au participat la Sfânta Taină.

biserica baita preot

sus(13)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns