hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

accident poieni cluj

Accident mortal pe șoseaua Cluj-Oradea, la Poieni – un șofer și o femeie au murit, două tinere de 18 ani rănite grav – FOTO

Mai multe persoane au fost rănite și două și-au pierdut viața în urma unui accident rutier produs duminică, 25 februarie, în jurul orei 17 pe soseaua Cluj-Napoca – Oradea, în comuna Poieni.

Conform primelor verificări, un bărbat, de 48 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Poieni, dinspre Cluj-Napoca spre Oradea, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulamentar de către un bărbat, de 41 de ani, din județul Sălaj. În urma coliziunii, autoutilitara cu semiremorcă s-a răsturnat perpendicular pe axul drumului.

accident poieni cluj

In urma impactului cu autoutilitara, autoturismul a fost proiectat pe sensul său inițial de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de către un bărbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca.

Două autospeciale cu modul de descarcerare au intervenit din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin, alături de trei ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj. Au fost descarcerate trei persoane, iar patru au fost transportate la spital, dintre care una în stare de inconștiență.

accident poieni cluj

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 48 de ani și a unei femei, de 45 de ani, pasageră în același autoturism.

Două tinere, în vârstă de 18 ani, pasagere în același autoturism, au fost rănite grav. De asemenea, un bărbat, de 67 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în celălalt autoturism implicat, a fost rănit grav.

Ceilalți doi conducători auto, precum și un pasager din autoturismul condus regulamentar, au fost răniți ușor.

În acest caz se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Circulația a rămas blocată aproximativ 5 ore din cauza autotrenului răsturnat perpendicular pe carosabil, iar în zona s-au format cozi kilometrice de mașini.

sus(0)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns