hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

accident corpadea apahida cluj

Accident mortal lângă Apahida, la Corpadea – decedatul nu a fost identificat – VIDEO

Un bărbat și-a perdut viața în urma unui accident rutier petrecut marți seara, în jurul orei 21,15, pe șoseaua Corpadea – Apahida.

Din primele informații, pe DN16, în afară localității Corpadea, într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei, un șofer care circula spre Cluj-Napoca a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul condus regulamentar din sensul opus.

Șase persoane au fost rănite în urmă impactului. O victimă a fost resuscitatata la față locului, dar manevrele medicilor nu au dat rezultate, astfel că în cele din urmă a fost declarat decesul. Bărbatul decedat nu a fost încă identificat, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, SMURD și descarcerare, iar traficul auto în zonă a fost blocat complet pe ambele sensuri până la terminarea cercetărilor.

Șoferii celor două autovehicule urmează să testați la spital pentru a se stabili dacă au consumat băuturi alcoolice.

video la câteva momente după producerea accidentului

foto Info Trafic jud. Cluj

ACTUALIZARE

Din cercetările polițiștilor a rezultat că vinovată de producerea accidentului este o șoferița de 22 de ani din Zalău, județul Sălaj.

A fost identificat și bărbatul decedat, acesta este un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului violent au fost răniți șoferița din Zalău, un pasager din aceeași mașină, iar din cealaltă mașină implicată un soț și soția de 61 de ani din Reghin și încă o persoană de 59 de ani, tot din Reghin.

sus(0)jos(13)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns