nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

accident iclod rasturnat masina honda cluj alunis

Accident la Iclod – un șofer din Aluniș s-a răsturnat după ce a evitat o mașină care depășea – FOTO

Un șofer s-a răsturnat cu mașina la Iclod după ce a evitat impactul cu un autovehicul care îl depășea.

Accidentul rutier s-a produs marți, 3 aprilie, în jurul orei 15,30, pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca. Un șofer de 42 de ani din Aluniș, care circula cu un autovehicul marca Honda pe DN1C, a fost depășit la un moment dat de o altă mașină, condusă de un șofer de 27 de ani, din Cluj-Napoca.

Întrucât din partea opusă se apropia un alt autovehicul, șoferul aflat în depășire a forțat revenirea pe sensul lui de mers, obligându-l pe șoferul de 42 de ani să tragă brusc de volan pentru a evita impactul. Mașina a scăpat de sub control, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

accident iclod rasturnat masina honda cluj alunis

Șoferul a scăpat teafăr, însă autoturismul a fost avariat.

Tânărul de 27 de ani din Cluj a fost sancționat contraventional de polițiști, care i-au suspendat dreptul de a conduce. (foto principală: Info Trafic jud. Cluj)

sus(13)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns