taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
rugby iclod primar

Sportivi internaţionali în vizită la Iclod

Comuna Iclod a avut parte miercuri de oaspeţi din domeniul sportului, mai exact al rugbyului. Nu întâmplător aşezarea de pe Valea Someşului Mic a fost vizitată de doi specialişti de mare valoare din rugbyul internaţional, având în vedere că primarul Emil Pîrţoc ani de-a rândul a activat în cadrul Colegiului Central al Arbitrilor a Federaţiei Române de Rugby.

Edilul l-a primit pe antrenorul echipei naţionale de rugby a României, englezul Andy Robinson, instalat în fruntea „stejarilor” în această toamnă. Tehnicianul englez a fost însoţit pe meleagurile noastre de fostul internaţional român, cu 82 de selecţii în echipa naţională, Neculai Nichitean, fost jucător al formaţiilor CSM Suceava, CSM Ştiinţa Baia Mare şi Universitatea Cluj, dar a evoluat şi în Italia, la Modena.

Cei doi oameni de rugby au venit la Iclod de la Baia Mare, unde, la fel, au avut contact cu reprezentanţii acestui sport în Maramureş.

Oaspeţii au vizitat Iclod Arena şi au avut întâlnire cu iubitorii sportului din localitate și au rămas plăcut impresionaţi de cele văzute.

Szekely Csaba

sus(11)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns