taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon

Artiștii locali și sportivii și-au dat mâna pentru a-l ajuta pe Alin, vineri e spectacol, sâmbătă e meci de fotbal

Apropierea sărbătorilor de iarnă nu este un moment de sărbătoare pentru toată lumea. Alin Nicoară, un tânăr de 23 de ani din Gherla, se confruntă cu o boală gravă, iar oameni cu sufletul mare și-au dat mână pentru a-l ajuta.

Vineri, 6 decembrie, de la ora 18, are loc la Escape un spectacol muzical în care și-au anunțat prezența artiști ca Angela Rusu, Ioana Maria Câmpan, Identity Band, Bogdan Găbudean, Ioana Roman, Antonia Lapohoș, Alex Onofrei, Ioana Ispas, ansamblurile Dansatorii de pe Someș și Valea Someșului, majoretele Queens Dancing. Seara va fi presărate cu momente artistice și surprize pentru copii. Biletul de intrare costă 15 lei, iar banii adunați cu acest prilej for fi donați pentru tratamentul lui Alin.

alin nicoara fotbal

Sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 12, are loc pe stadionul municipal un meci de fotbal amical, în care se vor întrece două echipe, „Prietenii lui Alin” și o echipă de jucători internaționali și foști divizionari, care au răspuns cu dragă inimă solicitării cunoscuților lor de la Gherla de fi prezenți la acest eveniment sportiv cu scop nobil. Pe stadion vor fi amplasate cutii de donații pentru cei care doresc să contribuie la strângerea de fonduri.

Meci de fotbal caritabil pentru Alin, un tânăr din Gherla aflat în spital

 

sus(15)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns