taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
gherla strada plugarilor biserica masini

S-au spart din nou mașini la Gherla, polițiștii au prins un hoț, cine e

Un șofer care și-a lăsat mașina parcată pe strada Plugarilor, a găsit-o spartă.

Proprietarul își lăsase în mașină mai multe scule, într-o geantă – șurubelniță electrică, pendular, mașină de găurit, rotopercutor, marca Hilti, iar hoțul le-a luat pe toate. Paguba produsă a fost estimată la 2900 de lei. În apropiere, geamul unui taxi a fost spart cu o sticlă. Evenimentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Noaptea următoare, în jurul orei 1,55, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Gherla au depistat în flagrant un tânăr, în timp ce dădea o spargere dintr-un autoturism parcat pe strada Dejului din oraș. Asupra lui au fost găsite mai multe scule electrice, care au fost restituite proprietarului. Prejudiciul estimat se ridică la suma de peste 3.000 de lei.

Alte două spargeri de autoturisme au mai fost date la începutul săptămânii, în aceleași zone din Gherla, pe strada Plugarilor, Aleea Brazilor, strada Dejului, dar în aceste cazuri pagubele sunt mai mici. O spargere a avut loc și pe strada Parcului, dar fără pagube.

Poiţiştii au constatat faptul că pe numele hoțului prins, care are 19 ani și are domiciliul în Gherla, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru tâlhărie calificată. El a fost condamnat anterior de magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca la o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi 9 luni de închisoare, cu executare în Centrul de Reeducare Buziaş.

Tânărul cu mâna lungă a fost condus şi predat reprezentanţilor Centrului de Reeducare Buziaş, în vederea executării pedepsei.

În ultima perioadă, cazurile de spargeri de mașini s-au înmulțit la Gherla. În urmă cu trei săptămâni, un necunoscut a spart geamul unui taximetru și a dispărut cu aproape 3,000 de lei.

foto: arhiva

Mașină spartă de hoți, l-au lăsat pe un bărbat fără banii de vacanță – FOTO

 

 

sus(8)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns