hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

politie taxi spart geam gherla

Mașină spartă de hoți, l-au lăsat pe un bărbat fără banii de vacanță – FOTO

Deși poliția a făcut în mai multe rânduri apel la oameni să nu lase bunuri și bani în mașini, unii șoferi sunt încrezători câ dacă își parchează autovehiculul sub geam, hoții nu vor îndrăzni să acționeze. Dar chiar așa s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Un taxi parcat lângă un bloc de pe Aleea Brazilor din Gherla a fost găsit sâmbătă dimineața cu geamul de la portieră spart. Proprietarul a verificat rapid interiorul și a constatat că îi lipsesc banii, în jur de 2.800 de lei.

„Erau banii de vacanță, peste câteva zile trebuia să plec în concediu”, a povestit omul. El a mai adăugat că locuiește în blocul alăturat și că are ferestrele către drum, dar că nu a auzit nimic. Nici alți vecini nu par să fi auzit zgomote suspecte peste noapte, așa că încă nu se știe ora aproximativă la care s-a dat spargerea. „Nu am crezut că o să-mi spargă mașina chiar în fața blocului. Mereu îmi las banii în mașină!”.

Omul mai avea și acte, dar acestea nu au fost furate. Pagubitul și-a găsit portofelul aruncat la câțiva metri de mașină, gol.

taxi spart geam gherla

În acest caz a fost anunțată poliția. În cursul dimineții s-au luat amprente și acum se fac cercetări pentru găsirea făptașului, pedepsirea acestuia și recuperarea pagubei.

În urmă cu doar două zile, persoane necunoscute au pătruns într-o mașină lasată deschisă într-o parcare din apropiere, în fața unui bloc de pe strada Plugarilor. În acest caz nu s-a furat nimic, dar autovehiculul a fost găsit dimineața cu roțile în șanț.

Și-a lăsat mașina în parcare, a găsit-o în șanț

sus(0)jos(10)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns