mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

nunta livada cai

Nuntă ca-n povești, mirele și mireasa au venit cu caleașca de la Livada la Gherla – VIDEO

Sâmbătă a fost zi de nuntă la Gherla pentru mai multe cupluri de îndragostiți care și-au unit destinele. Între fericiții miri s-au numărat Gabriel și Andreea, din Livada.

La orele amiezii, în ultima zi de vară din calendar, mirele și mireasa, alături de părinți, rude și prieteni, au venit la nuntă la Gherla cu un adevărat alai de sărbătoare, în trăsuri albe și roșii, trase de cei mai frumoși cai, mai ceva ca în poveștile cu prinți și prințese.

nunta cai livada

foto: Facebook

Nu e de mirare că au atras privirile tuturor, șoferilor din trafic și trecătorilor, atât pe drumul de la Livada până la Gherla, cât și de-a lungul orașului. Obișnuiți să mai vadă calești doar în filme, oamenii au scos telefoanele, au filmat și au pozat această frumoasă paradă.

„Băiatul meu se ocupă cu caii, îi sunt tare dragi”, a povestit Maria Moșuțan, mama mirelui.

Așa cum era de așteptat, a urmat o nuntă de vis. Casă de piatră mirilor!

video în continuare

sus(127)jos(11)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns