mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
nunta livada cai

Nuntă ca-n povești, mirele și mireasa au venit cu caleașca de la Livada la Gherla – VIDEO

Sâmbătă a fost zi de nuntă la Gherla pentru mai multe cupluri de îndragostiți care și-au unit destinele. Între fericiții miri s-au numărat Gabriel și Andreea, din Livada.

La orele amiezii, în ultima zi de vară din calendar, mirele și mireasa, alături de părinți, rude și prieteni, au venit la nuntă la Gherla cu un adevărat alai de sărbătoare, în trăsuri albe și roșii, trase de cei mai frumoși cai, mai ceva ca în poveștile cu prinți și prințese.

nunta cai livada

foto: Facebook

Nu e de mirare că au atras privirile tuturor, șoferilor din trafic și trecătorilor, atât pe drumul de la Livada până la Gherla, cât și de-a lungul orașului. Obișnuiți să mai vadă calești doar în filme, oamenii au scos telefoanele, au filmat și au pozat această frumoasă paradă.

„Băiatul meu se ocupă cu caii, îi sunt tare dragi”, a povestit Maria Moșuțan, mama mirelui.

Așa cum era de așteptat, a urmat o nuntă de vis. Casă de piatră mirilor!

video în continuare

sus(129)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns