hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca ghelr adej cluj sofer kimbo

festival fanfara sighisoara

Fanfara din Gherla la festival la Sighișoara

După ce acum o săptămână am relatat despre dansatorii din Gherla la Festivalul „Pro Etnica” de la Sighişoara, iată că după doar şapte zile municipiul de pe Someş a fost reprezentată la un alt prestigios festival artisatic desfăşurat în frumoasa Cetate de pe malul Târnavei.

Duminică, 1 septembrie, a evoluat în oraşul mureşean Fanfara Casei Municipale de cultură din Gherla, dirijată de Vasile Chiş. Instrumentiştii gherleni au participat la cea de a XVI-a ediţie a Festivalului Fanfarelor, unde au mai evoluat şi în anii trecuţi. Mesagerii muzicii de promenadă din Gherla au susţinut un adevărat concert, prezentând în faţa publicului aflat în Cetate valsuri, dar şi prelucrări folclorice.

Manifestările au început cu parada fanfarelor, în centrul municipiului, urmată de miniconcerte în Parcul Unirii și Piața Cetății. După acest program, la Sala Sander s-a desfăşurat festivalul propriu-zis. Au mai urcat pe scena în aer liber Fanfara Municipiului Reghin, Fanfara din Voşlăbeni, judeţul Harghita, Fanfara Țărănească din Rupea şi Fanfara din Sighişoara, gazda acestei adevărate sărbători a muzicii de promenadă.

majorete fanfara gherla sighisoara

foto: Aurel Ioan Murar/Facebook

Fanfara din Gherla a fost însoţită la Sighişoara de grupul de majorete MCM Girls, la fel o prezenţă obişnuită la acest festival tradiţional.

Duminică, 8 septembrie 2019, fanfara Casei Municipale de Cultură va fi prezentă la Festivalul Fanfarelor şi de Majorete „Promenada Verii” de la Câmpia Turzii.

Szekely Csaba

sus(20)jos(1)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns