taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
expozitie animale gherla

Expoziție de păsări și animale în weekend la Gherla, cu tombolă pentru copii – ce ți se pregătește anul acesta

Membrii Asociației crescătorilor de păsări și animale de blană Armenopolis Gherla organizează în weekend-ul 16-17 noiembrie 2019 o nouă ediție, a V-a, a expoziției de animale. Este un eveniment de mare atracție pentru toată lumea, dar în special pentru copii.

Timp de două zile, localnicii și nu numai ei sunt invitați să vadă cele mai frumoase exponate ale crescătorilor de la Asociația Armenopolis, dar și din Sibiu, Maramureș, Mureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare: peste 20 de rase de proumbei într-o mare varietate de culori, păsări de curte de talie mare, medie și pitici, iepuri, iar ca atracție specială vor fi fazanii, păunii, rațele caroline, rațele mandarine și rațele alergătoare indiene, speciale prin poziția verticală pe care o au.

Sunt în total peste 700 de exponate, care vor fi jurizate în cursul zilei de vineri, pentru a le evidenția pe cele mai reușite.

Expoziția de la Gherla este cuprinsă în calendarul Federației Naționale a Crescătorilor de păsări, porumbei și animale mici din România. Evenimentul cuprinde și expoziția specializată pe rasa Uriaș de Transilvania. Aici crescători din toată România vor prezenta în jur de 40 de iepuri.

Duminică la ora 14 are loc o tombolă pentru toți copiii, cu premii în animale, din dorința organizatorilor de a-i sensibiliza pe cei mici asupra dragostei față de necuvântătoare.

Programul pentru public este sâmbătă între orele 8-20, iar duminică între orele 8-16. Prețul de intrare pentru adulți este de 3 lei, iar copiii au asigurată intrarea gratuită.

Pregătirile sunt în toi pentru acest eveniment de calibru în viața comunității, spune Vicențiu Hossu, președintele Asociației Armenopolis Gherla, care adresează tuturor invitația de a vizita expoziția. Aceasta are loc la sala de sport a liceului Ana Ipătescu.

Evenimentul este organizat de Asociația Armenopolis, cu sprijinul Primăriei Gherla și al Liceului Teoretic Ana Ipătescu.

expozitie animale gherla

 

sus(27)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns