taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
ana ipatescu liceu gherla elevi robot

Liceul Ana Ipătescu are echipă de robotică, la ce proiect lucrează elevii

Un grup de elevi de la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” din Gherla are ambiţia şi dorinţa de a contribui la dezvoltarea tehnologiei și de a trăi acum în lumea viitorului.

Elevii fac parte din programul „First Tech Challenge”, care cuprinde echipe de robotică din toată ţara și din străinătate şi care organizează concursuri pentru duelarea roboţilor. Echipa de la Gherla  se numește „Trojan.exe”.

ana ipatescu liceu gherla elevi robot

Iniţiativa a fost luată de elevii Melisa Barna, Alexia Cuc, Alisa Măhălean, Antonia Szecsi, Augusta Oros, Noemi Tripon, Daria Pavel, Diana Varga, Emanuel Oancea, Andrada Hruban, Ionuţ Lung, Melissa Moşuţan, Monica Moldovan, Vasti Rus, Tudor Farago, Tudor Pivoda şi Valentina Uţiu, sub îndrumarea profesoarei Ioana Butean și cu sprijinul directorului Radu Ielcean.

ana ipatescu liceu gherla elevi robot

Munca a început cu găsirea unui spaţiu corespunzător pentru desfăşurarea activităților, iar apoi au trecut la crearea primului roboţel.

Elevii Liceului Teoretic „Ana Ipătescu” Gherla îşi propun să termine proiectul până în luna februarie 2020, când vor participa la prima etapă a concursului „First Tech Challenge”. Ar fi un mare succes al tinerilor din unitatea de învăţământ din oraşul de pe Someş, care acum acum nevoie de susținere morală, dar și financiară.

ana ipatescu liceu gherla elevi robot

La sfârşitul anului şcolar 2018-2019, elevii au primit un grant în valoare de 5000 dolari, pentru filmulețul lor cu tema „În urma colonizării, care ar fi lucrurile pe care le-ai lua cu tine pe o altă planetă”?

sus(62)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns