hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

biciclisti scoala nr 1 gherla politie

Si noi existăm în trafic! Bicicliștii pe traseu prin Gherla, cu mesaj pentru toți șoferii – VIDEO

Într-un oraş sufocat de maşini, care formează cozi tot mai mari, deplasarea cu bicicleta pare a fi cea mai la îndemână soluţie pentru mișcare.

În Săptămâna Europeană a Mobilităţii, la Şcoala Nr. 1 s-a dat mobilizarea. În jur de 80 de elevi din clasele V-VIII care au avut acasă o bicicletă au fost încântaţi să facă un tur al oraşului, însoţiţi de cadre didactice, dar şi de adulţi.

Copiii au fost foarte entuziaşti, cu atât mai mult cu cât s-au simţit importanţi, având o maşină de poliţie alături. Atât de mare a fost satisfacţia, încât la revenirea la şcoală, cu toţii au cerut încă un tur.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaAm ajuns să mergem la cumpărături cu maşina, la serviciu sau la şcoală cu maşina, la iarbă verde cu maşina. Noi venim să promovăm mersul cu bicicleta, în aer curat„, spune profesorul Dorel Verde, de la Şcoala Nr. 1 „Am ieşit azi cu câţiva zeci de copii la o tură prin oraş. Să ne vadă lumea, să ştie că existăm în trafic, că avem şi noi drepturile noastre şi că mersul pe bicicletă este sănătos!

Plutonul de biciclişti a fost însoţit de patrula şcolară, formată din biciclişti cu rezultate excelente la concursuri naţionale. La final, toţi participanţii au fost răsplătiţi cu dulciuri, din partea primăriei.

Şcoala Nr. 1 Gherla este în top 5 la nivel naţional după rezultatele obţinute la concursurile de educaţie rutieră. Noul an şcolar le-a adus invitaţii la competiţii în toată ţara – la Arad şi Albă Iulia în această toamna, iar în primăvară în Bihor, Dâmboviţa şi Caraş-Severin.

video, in continuare

sus(26)jos(1)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns