taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
ghiodzane copii scoala biserica gherla sic

Zeci de copii au primit ghiozdane și rechizite, în urma unei acțiuni de caritate

Noul an școlar i-a găsit pregătiți de școală pe 80 de copii care provin din familii cu o situație financiară mai precară. În urma campaniei filantropice lansate de Asociația Filantropia Ortodoxă Gherla în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Gherla, 80 de ghiozdane complet echipate au ajuns la copilașii dornici să învețe.

Oameni cu sufletul mare din Gherla și nu numai au venit în sprijinul acestei campanii. Și în Parohia Ortodoxă Sic din Protopopiatul Gherla a fost lansată o campanie caritabilă intitulată „Un copil – un ghiozdan – un zâmbet”, finalizată într-un cadru religios-festiv la Biserica Ortodoxă cu hramul Sf. Ioan Gură de Aur.

galerie foto: final de campanie umanitară

galerie foto gherlaAu fost oferite copiilor din comunitate 17 ghiozdane echipate, produse de igienă și cărți. Acțiunea a fost coordonată de preotul paroh prof. Vasile Turi.

Scopul acestor campanii a fost acela de a oferi un sprijin material, dar și unul sufletesc, acum în prag de început de an școlar, copiilor proveniți din familii cu posibilități financiare reduse.

Initiatorii campaniei transmit mulţumiri tuturor celor care s-au implicat şi au răspuns cu dragoste dorinţei de a-i ajuta pe aceşti tineri.

sus(16)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns