taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
pro romania cluj lapusan

PRO România Cluj a depus listele cu candidați pentru alegerile parlamentare, un candidat de la Gherla pentru Camera Deputaților

Liderii PRO România Cluj au depus miercuri, 21 octombrie, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Remus Lăpușan deschide lista la Camera Deputaților, iar Adrian Magdaș lista de la Senat, se arată într-un comunicat al formațiunii. „Cu o experiență de peste 20 de ani în politică și aproape 10 în managementul de top al unei celebre corporații din domeniul asigurărilor, Remus Lăpușan își setează o nouă provocare în politica de nivel înalt.”

”Candidez pentru Camera Deputaților, convins fiind că am experiența și abilitățile optime pentru a propune o serie de inițiative necesare pentru societatea românească în aceste vremuri, atât în ceea ce privește mediul de afaceri autohton, cât și în ceea ce privește politicile de protecție socială. Lucrurile merg din rău în mai rău cu actuala guvernare, iar PSD-ul naufragiază, așadar îi revine partidului PRO România sarcina dificilă de a face opoziție într-o perioadă de criză economică, politică și socială. Vom da tot ce avem mai bun în acest sens”, declară Remus Lăpușan, lider PRO România Cluj.

Fiind un profesor dedicat, cu multiple realizări în plan profesional, Adrian Magdaș vrea să corecteze derapajele din sistemul educațional românesc:

”Candidez cu gândul că am și o responsabilitate față de această profesie pe care o practic de zeci de ani. Sunt parte a sistemului educațional și-i cunosc fisurile. Am în plan o serie de inițiative în ceea ce privește educația, atât pentru promovarea competenței în sistem, cât și pentru a adapta curriculumul la provocările viitorului”, subliniază Adrian Magdaș, candidat la Senatul României.

Candidații PRO România Cluj pentru Camera Deputaților

Pe listă candidaților este înscris și Tiberiu Bărăian, candidat la primăria Gherla la alegerile locale din septembrie 2020.

Nume Ocupația Profesia
LĂPUȘAN REMUS-GABRIEL membru CS Uniqa RO inginer
ȘTEȚCU GABRIEL antreprenor asistent farmaceutic
MACREA MARIA-FLORICA sef serviciu social inginer
IRIMIE VICENȚIU-MIRCEA director comercial manager
SONICA EUSEBIU-DANIEL functionar administrativ licentiat in stiinte administrative
CODREAN DAN-CRISTIAN avocat jurist
RUSU ANNA director economic economist
PLEȘA IULIAN-IONEL electrician inginer electric
BĂRĂIAN TIBERIU consultant IT inginer IT
ȘASA DANIEL-COZMIN manager de risc la
sdee transilvania nord
inginer
MORARIU ADRIAN-DANIEL conducator auto inginer
NEAMȚ VIOREL-CLAUDIU administrator jurist
IONESCU GEORGIAN SORIN inspector resurse
umane
asistent social

Candidații pentru Senat

Nume Ocupația Profesia
MAGDAȘ ADRIAN profesor matematician
GRIGAR TIBERIU antreprenor manager
REVNIC VASILE-MARINEL antreprenor inginereconomist
MUREȘAN IOAN-FLORIN inginer inginer
BOCOȘ PETRUȚA-CRISTINA mediator jurist
POP ANNAMARIA- ANDREEA profesor profesor

„Candidații PRO România Cluj își propun ca în următorii patru ani să recalibreze sistemul educațional ținând cont de evoluțiile de la nivel european, să echilibreze sistemul unitar de pensii, să aducă mai multă eficiență și coerență în ceea ce privește politicile de sănătate, dar și să propună și să susțină o serie de inițiative în ceea ce privește stimularea și protejarea antreprenoriatului autohton, în special din zona IMM-urilor și a producției agricole. Ei cer încrederea și sprijinul cetățenilor pentru a proteja alocațiile, salariile, pensiile și companiile românești”, se mai arată în comunicatul de presă.

sus(3)jos(124)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns