taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
deal incendiu vegetatie mort

O femeie a murit arsă de vie la Sâmboieni, în comuna Sânmartin, unde s-a produs un incendiu de vegetație

Un apel la 112 a anunțat marți în jurul orei 15 că pe un teren de la marginea localității Sâmboieni, în comuna Sânmartin, a fost găsită o femeie arsă.

Localnicii au fost cei care au vazut focul care se întindea cu repeziciune pe deal, iar când s-au apropait, au găsit femeia arsă.

Au intervenit echipaje medicale, o autospecială a pompierilor de la Detșamentul de pompieri din Dej și poliția.

pompieri politie samboieni incendiu

Din primele constatări, este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani din localitate, care ar fi aprins vegetația uscată, pentru a degaja terenul. Este posibil ca femeii să i se fi făcut rău, a căzut la pământ și a fost arsă de vie. O altă variantă de luat în considerare ar fi aceea că femeia s-a împiedicat și a căzut în foc.

Medicii de pe Ambulanță sosiți la fața locului au declarat decesul.

Polițiștii fac cercetarea la fața locului pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs decesul.

Forțele care intervin pentru stingerea flăcărilor au fost suplimentate cu încă un echipaj de pompieri și un echipaj al serviciului voluntar pentru situații de urgență din comună. S-a intervenit pentru limitarea și stingerea focarelor ce au cuprins vegetația uscată.

 

sus(11)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns