gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
penitenciar gherla noapte

Dronă în zona Penitenciarului Gherla. Când a venit poliția, a dispărut

Poliția municipiului Gherla a fost sesizată în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, în jurul orei 02.00, cu privire la o dronă care zbura deasupra penitenciarului.

Au fost demarate verificări în acest caz, dar nu a fost identificat aparatul.

Potrivit cluj24.ro, santinela de pază nr. 5 ar fi observat în jurul orei 1,40 o dronă care a survolat perimetrul locului de deținere în zona postului nr. 6, pentru două-trei minute.

În acest caz a fost anunțată conducerea Penitenciarului și a fost sesizată Poliția. Personalul aflat în serviciu a verificat suprafața survolată de dronă.

În urma verificărilor efectuate, nu au fost descoperite obiecte interzise.

Prezența unei drone a mai fost sesizată la Penitenciarul din Gherla în noaptea Anului Nou, când un grup de tinere au cântat și au dansat pentru deținuți, la gardul pușcăriei.

foto: arhiva

Revelion cu manele sub gardul Penitenciarului Gherla: fetele au venit cu boxe și artificii de Anul Nou pentru băieții închiși – VIDEO

 

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns