irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
gherla plaja pielea goala nudist

Colţul cu pitici: plajă la cucul gol pe malul Someşului – FOTO

Vremea caldă de vară a scos la soare amatorii de plajă, însă nu oricum, ci la pielea goală. Semn că nudismul şi-a făcut adepţi şi la Gherla.

Un cititor a semnalat faptul că de câteva zile, un cetăţean a ieşit la plajă de mai multe ori pe malul Someşului Mic, în apropiere de ştrandul din parcul mare. Lipsit de orice inhibiţii, omul a dat jos textila şi s-a arătat soarelui aşa cum l-a făcut mama sa, adică gol-goluţ.

Întins peste o căpiţă de fân proaspăt cosit, bărbatul fără prea multe reţineri, şi-a acoperit faţa, iar din când în când, îşi mai ascunde zona intimă cu un prosop, a povestit cititorul, care iese la plimbare zilnic pe dig. „Asta când stă pe spate, pentru că atunci când stă pe burtă, spectacolul oferit trecătorilor este total!”

Cei aflaţi pe dig, copii mici, adolescenţi sau oameni în vârstă, trec, se uită şi nu le vine să creadă ochilor.

Ce e frumos place şi lui Dumnezeu, admite cetăţeanul care a semnalat cazul. El recunoaşte că dacă ar fi fost vorba despre o domnişoară, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. „Dar aşa, cred că mai ceva mai multă decenţă ar fi binevenită. Chiar dacă e la marginea oraşului, este un loc public foarte circulat, iar priveliştea nu e dintre cele mai încântătoare!”, mai spune el.

tractari auto gherla dje cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns