irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
fotbal u cluj atletic olimpia gherla

U Cluj a câştigat meciul cu Atletic Olimpia Gherla pe ultima sută de metri. Cum a ratat un suporter U-ist partida – VIDEO fazele meciului

După aproape 90 de minute de joc, cu sufletul la gură, spectatorii din Gherla sperau la un scor alb sau de ce nu, la o minune, la meciul de sâmbătă dintre Atletic Olimpia şi U Cluj.

Numai că minunea n-a venit, dimpotrivă, U Cluj a înscris singurul gol al meciului cu câteva minute înainte de finalul jocului, câştigând partida. Eroul meciului: Dorin Goga (min. 88).

video: golul meciului

galerie foto: imagini de la meci – SIGMAFOTO

galerie foto gherlaN-au fost demult atât de pline tribunele stadionului „Olimpia”: în jur de 1.500 de spectatori, dintre care 500 suporteri în tribuna „U” şi 1000 de microbişti din oraş şi împrejurimi.

Galeria U Cluj, dotata cu steaguri şi bannere, a ţinut sus moralul favoriţilor, care în cele din urmă au oferit satisfacţia mult aşteptată de sutele de fani.

Peste toate, a fost un joc frumos, presarat cu ocazii fierbinti de ambele părţi. Jucătorii Olimpiei au fost mobilizaţi exemplar şi au reuşit să ţină piept „vedetelor” clujene până în aproape ultimul minut. Portarul Mihai Pădure a fost într-o formă foarte bună şi a respins la rând atacurile adversarilor. Atletic Olimpia a demonstrat că este un adversar redutabil şi că îşi merită locul alaturi de „U” în clasamentul AJF.

“Studenții” au construit dificil, iar prima ocazie la poarta gazdelor a venit abia în minutul 24, după ce, în urma unui corner, Abrudan s-a înălțat și a trimis cu capul puțin alături. Gazdele n-au pus presiune în atac, dar s-au apărat compact, iar până la pauză s-au mai consemnat doar execuțiile timide ale lui Lemac și Takacs.

Jocul Universității n-a strălucit nici în partea secundă, deși a păstrat posesia și a rămas în suprafața adversă. Introdus pe parcurs, Hațiegan a trecut pe lângă deschiderea scorului, însă Atletic a respins de pe linia porții (72), iar mai târziu, la o respingere hazardată a apărătorilor Olimpiei, balonul a fost deviat în transversala portarului Pădure (86). “Șepcile roșii” au înscris golul victoriei la următorul atac, prin Goga, cu o execuție în forță (88) și s-au desprins la 11 puncte în fruntea clasamentului.

Atletic Olimpia Gherla: Pădure – Gliga, Bold, Pop S, Stupinean – Pop Vl., Dascăl, Mureșan, Prodan – Bondor, Rus. Antrenor: Laur Aștilean, Csaba Kilin

“U” Cluj: Pop – Budăcan (38, Fizeșan), Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Rogozan – Takacs (82, Seck), Goga (90+1, Potcoavă), Hîmpea (60, Hațiegan) – Lemac. Antrenor: Marius Popescu

fotbal u cluj gherla atletic olimpia

Un suporter din galeria clujeană a ratat meciul

Suporterii U care au străbătut oraşul la sosire, scandând zgomotos, au făcut un popas la o terasă, unde s-au hidratat corespunzător. Unul dintre ei şi-a epuizat rezervele de energie mult prea devreme şi a atipit pe o masă, la umbra răcoroasă a unui copac. Intr-un final l-au trezit chelneriţele, dar era prea târziu, meciul se terminase.

video: fazele meciului

src=”https://www.gherlainfo.ro/galeria-u-cluj-a-sosit-la-gherla-scandari-prin-centrul-orasului-video/

 

tractari auto gherla dje cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns