taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
sonia gherla

Mobilizare fără precedent pentru o tânără bolnavă – Sonia a transmis tuturor un MESAJ – VIDEO

Cazul unui tinere de 26 de ani din Gherla, diagnosticată cu o boală gravă, a produs o mobilizare de o amplitudine nemaivăzută în rândul semenilor.

Sonia a fost diagnosticată în urmă cu cinci ani cu adenocarcinom rectal superior. Apoi boala s-a mutat de la colon la plămâni, iar acum i-a atacat ficatul. A făcut mai multe operații în România, dar cum resursele de aici s-au terminat, soluția salvatoare este un tratament cu injecții în Germania, care costă mii de euro.

La aflarea veștii i-au sărit în sprijin sute de oameni. Mai mulți întreprinzători au anunțat că vor dona Soniei încasările, alții au scos la licitație diverse obiecte, se anunță chiar și un spectacol de caritate.

Pe Facebook a fost înființată o pagină de donații, unde în mai puțin de două zile s-au adunat peste 5.500 de euro, de la peste 200 de persoane cu suflet mare. Pe aceeași platforma de socializare a apărut și un grup pentru cei care vor să scoată la licitație diverse obiecte, urmând că banii încasați să fie donați pentru Sonia.

Un frizer din Gherla a anunțat că va dona banii încasați din tuns, iar un medic veterinar a anunțat că banii încasați din serviciile prestate vor fi de asemenea, donați, iar exemplele pot continua. Sunt anunțate, tot pe Facebook, spectacole caritabile, la începutul lunii februarie, unde artiști locali vor cânta sau dansa pentru a aduna bani.

Copleșită de marea de oameni care i-au sărit în ajutor, Sonia a postat o filmare în care le mulțumește tuturor pentru sprijinul arătat. Ea a detaliat cazul ei nefericit, dar s-a arătat mai mult decât optimistă că boala va fi învinsă și se va face bine. „Vă urez tuturor multă sănătate!„, a spus ea la final.

video, în continuare

Deși este grav bolnavă, mai are puterea să zâmbească – Sonia are nevoie de mare ajutor

sus(37)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns