hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj vintage pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj

sonia gherla bolnava

Deși este grav bolnavă, mai are puterea să zâmbească – Sonia are nevoie de mare ajutor

La doar 26 de ani, Sonia, o tânăra din Gherla, este grav bolnavă. Speranța ei stă într-un tratament în străînătate, dar pentru asta are nevoie de ajutorul semenilor.

Sonia a fost diagnosticată în urmă cu cinci ani cu adenocarcinom rectal superior. Apoi boala s-a mutat de la colon la plămâni, iar acum i-a atacat ficatul.

Geta, o prietenă a tinerei, care nu a abandonat-o în aceste momente grele, spune că resursele spitalelor din România s-au epuizat și singurul tratament, numit imunoterapie, se poate face în Germania. Acesta constă în administrarea de injecții la intervale de timp stabilite de medici, la patru săptămâni, pentru început. Adevărată provocare este aici: costul unei astfel de injecții se ridică la 5000 de euro.

Pentru Sonia s-a făcut și o mobilizare pe Facebook, un apel la bunătate, o rugăminte de a contribui fiecare cu cât poate pentru că Sonia să poată ajunge la tratament în Germania cât mai repede.

Nume: Podina Sonia Cristina
Telefon de contact: 0753.830.593

Cont Banca Transilvania LEI: RO61 BTRL 0520 1201 P593 26XX
Cont Euro: RO80 BTRL EURC RT00 P593 2601

Mobilizare fără precedent pentru o tânără bolnavă – Sonia a transmis tuturor un MESAJ – VIDEO

sus(38)jos(1)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns