hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

accident gherla camera supraveghere

Accidentul cu copil rănit de la intrarea în Gherla, prins pe o cameră de supraveghere – VIDEO

O camera de supraveghere video a surprins momentul producerii unui accident rutier, la intrarea în Gherla dinspre Dej.

Accidentul a avut loc vineri în jurul orei 13, iar pe imaginile video se observă momentul impactului dintre cele două autovehicule.

Imediat după accident, o mamă cu copilul în brațe țâșnește speriată din mașina care se îndrepta spre Gherla.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este șoferul cu Opel alb, care nu a acordat prioritate mașinii care circula din sens opus, dar că și celălat șofer este vinovat pentru că nu avea dispozitiv de retenție (scaun) pentru copil.

Din accident a rezultat rănirea destul de gravă a copilului, în vârstă de 1 an si 6 luni, care a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital la Dej pentru îngrijiri medicale.

video – accidentul pe camera de supraveghere

vezi pe același subiect:

Accident la intrarea în Gherla – un copil de 1 an din Dej rănit și dus la spital – VIDEO

sus(0)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Orice accident e regretabil,dar ce cauta copilasul in bratele mamei?? Nu au auzit de scaun pentru copii??legea e foarte clara!Sper ca si ei vor fi amendati!

    sus(15)sus(1)

Lasă un răspuns