hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

accident gherla volkswagen ambulanta str dejului

Accident la intrarea în Gherla – un copil de 1 an din Dej rănit și dus la spital – VIDEO

Un copil în vârstă de 1 an a fost rănit într-un accident rutier produs vineri în jurul orei 13 la intrarea în Gherla dinspre Dej, pe strada Dejului.

Un șofer de 43 de ani din Gherla, aflat la volanul unui Opel, care circula dinspre centru spre Dej, la un moment dat a efectuat un viraj la stânga, pentru a intră în curtea unei spălătorii, moment în care a intrat în coliziune cu un Volkswagen care circula  regulamentar din sens opus și care era  condus de un șofer de 24 de ani din Dej.

In urma impactului, mașina Opel a fost proiectată într-un autoturism marca Renault, parcat pe marginea drumului.

Un minor de un an și șase luni, aflat în mașina Volkswagen, în brațele mamei, pe scaunul din față-dreapta, a fost rănit în accident. El a fost preluat de un echipaj de Ambulanță și transportat la spital la Dej pentru îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase alcool.

Oamenii legii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. In urma verificărilor s-a constatat că minorul rănit nu se afla în dispozitiv de retenție (scaun pentru copii), conform legii, iar conducătorul auto urmează să fie sancționat în acest sens.

Circulația autovehiculelor în zona s-a desfășurat cu dificultate și pe un singur sens până la terminarea cercetărilor.

video in continuare

vezi pe acelasi subiect:

Accidentul cu copil rănit de la intrarea în Gherla, prins pe o cameră de supraveghere – VIDEO

sus(1)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns