taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
caine politie mintiu gherlii

Un câine fără stăpân, de pază cu poliția la Mintiu Gherlii, în carantina anti-Covid – VIDEO

De câteva zile este carantină la Mintiu Gherlii, iar forțele de ordine acționează cu echipaje la intrările în sat, în speranța că se va reduce numărul infectărilor cu Covid.

Pe lângă un echipaj de poliție și jandarmerie aflat la datorie s-a alipit în scurt timp și un membru mai special, un câine fără stăpân.  Acesta a fost primit cu brațele deschise, a primit și de mâncare și nu s-a mai dezlipit de polițiști.

caine politie mintiu gherlii

„De luni dimineață de la ora 5, de când Mintiu Gherlii a intrat în carantină, am fost prezent în filtrul rutier de la intrarea/ieșirea din localitatea Mintiu Gherlii, iar un câine ne-a tot dat târcoale”, a povestit polițistul Adrian Hoza colegilor săi de la IPJ Cluj. „L-am văzut înfometat și i-am dat mâncarea mea pe ziua aceea. De atunci a rămas neclintit din acolo, chiar și noaptea, când a dormit sub mașina de poliție. Iar colegii din filtru au avut și ei câte ceva bun de mâncare pentru el!”

Polițiștii l-au botezat Max pe noul prieten și au făcut un apel pe rețelele de socializare, dacă îl recunoaște cumva cineva sau vrea să îl adopte.

Vineri 13 a fost o zi cu noroc pentru Max. După ce a devenit cunoscut, un salon de îngrijiri animale din Gherla s-a oferit să facă un toaletaj complet câinelui.

caine salon

Iar după anunțul făcut pe internet, Max și-a găsit și un nou stăpân, un mare iubitor de animale, din Cășeiu. Deja este în sânul noii familii.

caine caseiu

Întâmplarea a stârnit simpatia internauților, care i-au felicitat pe polițiști pentru că au avut grijă de un suflet de câine.

„Putem judeca inima unui om după cum tratează animalele. Este plăcut să descoperi că există polițiști sensibili și oameni cu sufletul mare! Felicitări! Emoționant gestul vostru, să renunți la mâncarea pe ziua aia, când trebuie să stai nemișcat, în filtru! Să vi-l întoarcă bunul Dumnezeu, înzecit!”, a fost unul dintre zecile de mesaje.

„Iată că în rândul polițiștilor se mai află și oameni care gândesc sănătos. Bravo lor, bravo lui Max că a avut nasul fin, de polițist :) și viață lungă și fericită, lui și stăpânilor!”,  a scris altcineva.

video în continuare

sus(48)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns