hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

politist mita sofer masina

Sofer cu permis de Ucraina oprit de polițiști la Mica – adevăr sau provocare

Un șofer care circula prin localitatea Mica cu un autovehicul a fost oprit pentru control de polițilti de la Poliţia municipiului Dej.

Totul s-a petrecut pe 7 februarie, dimineața în jurul orei 7. Soferul, un bărbat de 33 ani, din comuna Mica, a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Ucraina. Din verifiările polițiștilor a rezultat că documentul nu avea elemente de siguranţă, cu suspiciunea că este fals.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

sus(4)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns