taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
politia locala gherla

Poliția locală a primit salarii mai mari, dar a pierdut banii de hrană – VIDEO

A fost o şedinţa zbuciumată de aproape trei ore joi seară la sediul primăriei Gherla, după ce pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte de interes, dezbătute aprig de consilieri. Între subiecte, veniturile poliţiştilor locali.

Prin hotărârea din vară a consilierilor, angajaţii din Poliţia Locală au primit salarii mărite. Coeficientii aplicaţi i-au nemulţumit însă pe unii dintre ei, iar prefectura Cluj a obligat primăria Gherla să aplice coeficienţi mai mari.

Noii coeficienți pentru polițiști locali

Politist local I superior S 3.2
Politist local I principal S 2.5
Politist local I asistent S 2
Politist local I debutant S 1.5
Politist local I superior M 2
Politist local I principal M 1.6
Politist local I asistent M 1.2
Politist local I debutant M 1.1

Pentru a compensa noua creştere de salarii, primarul a propus ca poliţiştii locali să nu mai primească normă de hrană. De aceasta beneficiau printr-o hotărâre din urmă cu o jumătate de an, votată tot de consilierii locali.

S-a propus si s-a votat cu 10 voturi pentru ca votul pentru acest proiect sa fie secret. După numararea voturilor, au fost 8 optiuni „pentru”, 1 împotrivă, 4 abțineri, 4 nule.

Norma de hrană era de 5010 calorii pe zi, adică 32 de lei/zi. Poliţiştii pierd astfel din veniturile lunare aproximativ aproape 1.000 de lei lunar.

Polițiștii locali ar putea ataca hotărârea de consiliu local la Prefectura Cluj, pentru a-și recăpăta drepturile câștigate prin lege.

video: discuțiile pe acest subiect din consiliul local

 

sus(14)jos(9)

Lasă un răspuns