angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

daria muresan

O elevă de la liceul „Ana Ipătescu” din Gherla s-a calificat la faza pe țară a olimpiadei de limba franceză

O elevă de la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” din Gherla va reprezenta județul Cluj la olimpiada de franceză, faza națională, care are loc la Buzău, la începutul lunii aprilie.

Antonia Daria Mureșan este elevă în clasa a VII-a și a participat pentru prima dată la olimpiadă. Ea studiază limba franceză din clasa a V-a.

La faza locală a fost singura participantă din școală, clasându-se pe locul I, cu 95 de puncte. La etapa următoare, unde au participat elevi din cele mai bune școli din județ, a acumulat 97 de puncte, câștigând din nou locul I și calificarea la etapa națională.

Fără discuție, performanța atinsă este rodul muncii și al dedicării acestei eleve în aprofundarea materiei, al pasiunii ei față de limba franceză. Nu trebuie uitat nici sprijinul părinților, care au susținut-o și au îndemnat-o în acest sens, oferindu-i posibilitatea de a se pregăti suplimentar, cu prof. Lavinia Suciu.

În clasele a V-a și a VI-a, profesor de franceză i-a fost Mirela Bălan, cadru didactic cu experiență, cu calificări și premii la etapele județene ale olimpiadei de franceză.

„Din păcate, elevii noștri nu sunt foarte interesați de limba franceză. Tocmai de aceea ne bucurăm enorm, ca profesori, atunci când găsim un elev talentat, pasionat și muncitor. Daria este o elevă excelentă la toate materiile, limba engleză o stăpânește foarte bine, dar anul acesta a fost al francezei. Sperăm ca reușita ei să impulsioneze și alți elevi sau chiar părinți în a-și îndruma copiii spre învățarea limbii franceze, a doua limbă ca importanță după limba engleză”, spune prof. Anca Oltean.

sus(41)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns