hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

dansatorii de pe somes la maruta gherla

„Dansatorii de pe Someș” s-au calificat în semifinale la Duelul Ansamblurilor, La Măruță – VIDEO

A fost o erupție de bucurie în platoul emisiunii La Măruță de la ProTV, la anunțarea câștigătorilor din Duelul Ansamblurilor.

Luni după-amiază a avut loc în direct duelul dintre ansamblul profesionist „Doina Gorjului” și „Dansatorii de pe Someș”. Ansamblul format din tineri din Gherla și Iclod a dus la București bunătăți tradiționale din Ardeal, au dansat și s-au prezentat publicului larg. Alături de instructorul Emil Bodea au mai fost prezenți cu susținerea și Ceterașii de la Gherla, conduși de Gabi Bunea.

După două ore de emoții, în care telespectatorii au putut vota favoriții prin sms sau pe Facebook, Măruță a anunțat și câștigătorii. „Dansatorii de pe Someș” au câștigat detașat, cu 61% din voturi, față de 39% pentru „Doina Gorjului”.

Jucăușii de pe Someș au avansat astfel în semifinalele concursului de televiziune. Misiunea lor devine tot mai dificilă, însă nu se dau bătuți și speră la marele premiu de 3000 de euro.

video, în continuare

sus(41)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns