angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

dansatorii de pe somes la maruta gherla

„Dansatorii de pe Someș” s-au calificat în semifinale la Duelul Ansamblurilor, La Măruță – VIDEO

A fost o erupție de bucurie în platoul emisiunii La Măruță de la ProTV, la anunțarea câștigătorilor din Duelul Ansamblurilor.

Luni după-amiază a avut loc în direct duelul dintre ansamblul profesionist „Doina Gorjului” și „Dansatorii de pe Someș”. Ansamblul format din tineri din Gherla și Iclod a dus la București bunătăți tradiționale din Ardeal, au dansat și s-au prezentat publicului larg. Alături de instructorul Emil Bodea au mai fost prezenți cu susținerea și Ceterașii de la Gherla, conduși de Gabi Bunea.

După două ore de emoții, în care telespectatorii au putut vota favoriții prin sms sau pe Facebook, Măruță a anunțat și câștigătorii. „Dansatorii de pe Someș” au câștigat detașat, cu 61% din voturi, față de 39% pentru „Doina Gorjului”.

Jucăușii de pe Someș au avansat astfel în semifinalele concursului de televiziune. Misiunea lor devine tot mai dificilă, însă nu se dau bătuți și speră la marele premiu de 3000 de euro.

video, în continuare

sus(41)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns