taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
dansatorii de pe somes la maruta gherla

„Dansatorii de pe Someș” s-au calificat în semifinale la Duelul Ansamblurilor, La Măruță – VIDEO

A fost o erupție de bucurie în platoul emisiunii La Măruță de la ProTV, la anunțarea câștigătorilor din Duelul Ansamblurilor.

Luni după-amiază a avut loc în direct duelul dintre ansamblul profesionist „Doina Gorjului” și „Dansatorii de pe Someș”. Ansamblul format din tineri din Gherla și Iclod a dus la București bunătăți tradiționale din Ardeal, au dansat și s-au prezentat publicului larg. Alături de instructorul Emil Bodea au mai fost prezenți cu susținerea și Ceterașii de la Gherla, conduși de Gabi Bunea.

După două ore de emoții, în care telespectatorii au putut vota favoriții prin sms sau pe Facebook, Măruță a anunțat și câștigătorii. „Dansatorii de pe Someș” au câștigat detașat, cu 61% din voturi, față de 39% pentru „Doina Gorjului”.

Jucăușii de pe Someș au avansat astfel în semifinalele concursului de televiziune. Misiunea lor devine tot mai dificilă, însă nu se dau bătuți și speră la marele premiu de 3000 de euro.

video, în continuare

sus(41)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns