taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
martin daiana

Daiana, eleva cu 10 la bac, n-a luat nicio oră cu profesor. Cine a luat al doilea 10 din Gherla

Media 10 la bac este o reușită care îți dă, într-adevăr, un motiv uriaș de bucurie. Alături de cei care au reușit o astfel de performanță se bucură întreaga familie, prietenii și colegii.

Este cazul elevei Daiana Martin, de la liceul Ana Ipătescu din Gherla, care a luat singura medie de 10 la Gherla. A obținut 10 la proba scrisă de limba română, 10 la istorie, 10 la logică, argumentare și comunicare. La competențe digitale a primit calificativul de utilizator experimentat. Și toate acestea, fără nicio pregătire în particular. Daiana a absolvit tot cu media 10 și liceul.

„A fost o surpriză pentru mine, nu mă așteptam să iau 10. M-am bucurat foarte mult când am văzut notele și cred că rudele mele au fost și mai fericite când le-am anunțat! Am fost felicitată de toată lumea, de familie, colegi, profesori, prieteni „, a povestit adolescenta. „M-am pregătit destul de mult, am învățat și de-a lungul liceului, așa că înainte de examen a fost mai ușor, am avut mai mult doar de repetat”.

La final de liceu, decizia pentru viitor este deja luată.  „Aș vrea să mă duc la psihologie, la Babeș-Bolyai, la Cluj-Napoca”. Daiana nu are gânduri de plecare în străinătate, așa cum au unii dintre coelgii ei. „Îmi doresc să rămân în țară”, spune ea.

În viața de zi cu zi, Daiana iubește să petreacă timpul liber în natură, cu prietenii și familia, să citească, mai ales scriitori români ai zilelor noastre. Ascultă și muzică, dar nu are o preferință anume, îi place orice gen dacă piesa e bună. Cât despre filme, preferă animațiile și dramele.

Întrebată cum vede Gherla și direcția spre care se îndreaptă, Daiana a răspuns că după părerea ei, orașul are nevoie de schimbare, de  oameni carora le pasă și de aspectul orașului, „nu doar de zilele municipiului. Străzile sunt în lucru de câteva luni, apoi după ce sunt asfaltate, sunt sparte pentru alte lucrări. La începutul verii, parcul parcă se transformă într-o junglă. Nu mai zic de ciori!”

Răsplata pentru rezultatul de senzație de la bacalaureat va fi și un bilet gratuit la festivalul Untold, de la Cluj, peste mai puțin de o lună, unde va avea ocazia să se distreze, după atâtea luni de învățătură. O altă recunoaștere a meritelor ar urma să vină  și din partea Consiliului Județean, care premiază în fiecare an elevii cu 10 la Evaluare Națională și la Bacalaureat.

ondina romanOficial, Daiana a obținut singura medie de 10 la bac, la Gherla. Dar mai există o elevă din Gherla, tot cu media 10. Ondina Maria Roman și-a făcut studiile de liceu la Dej, la Colegiul Național Andrei Mureșanu, din Dej. Ea a luat 10 pe linie, la română, istorie, logică, argumentare și comunicare.

Prin notele obținute, Daiana și Ondina și-au găsit un loc binemeritat în topul elitelor de liceu din oraș. Pentru ele urmează o vacanță frumoasă și pasul spre o nouă etapă în viață. Felicitări multe fetelor, profesorilor care le-au îndrumat, părinților care le-au fost alături!

 

 

 

Rezultate Evaluare Națională 2019, un 10 la Gherla. Topul școlilor din Cluj cu mediile cele mai mari

sus(145)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns