ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
femeie birou bani

Au dispărut banii unor clienți, la o bancă din Gherla, poliția face cercetări

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla desfășoară activități investigative pentru documentarea și probarea unor eventuale fapte ilicite, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Potrivit unor informații neoficiale, infracțiunile s-ar fi produs la o bancă din Gherla, Raiffeisen Bank. Aici o angajată ar fi efectuat operațiuni în interes propriu, cu banii clienților. Totul ar fi ieșit la iveală când un client s-a trezit că nu mai are banii depuși în cont și ar fi sesizat poliția. În aceeași situație ar fi și alte persoane.

Suspiciunile arată că angajata băncii ar fi mutat bani dintr-un cont al unor clienți în altul, pentru a se pierde urma tranzacțiilor. Astfel, în extrasele de conturi ar fi apărut intrări și ieșiri de bani în legătură cu persoane pe care proprietarii conturilor nu le cunoșteau. Operațiunile aveau scopul de a acoperi, pe rând, găurile lăsate în celelalte conturi.

Clienți afectați de această situație spun că au primit asigurări din partea băncii că nimeni nu va rămâne păgubit și că se vor plăti toate dobânzile aferente depozitelor, inclusiv pe perioada când banii au dispărut din conturi.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

  1. O prostit-o *veispele pe nevasta sa comita ilegalitati.

Lasă un răspuns