revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
accident bicicleta

Accident la ieșirea din Gherla, un biciclist rănit a ajuns la spital

Un accident rutier în urma căruia un biciclist a fost rănit s-a produs marți seara. Evenimentul a avut loc în jurul orei 21.45, la ieșirea din Gherla spre Fizeșu Gherlii, pe strada Liviu Rebreanu.

Din primele informații, a avut loc o coliziune între un biciclist și un autovehicul. A intervenit un echipaj medical, care care a acordat primele îngrijiri biciclistului.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

accident gherla bibiclist

A rezultat că în timp ce se deplasa dinspre Gherla spre Fizeșu Gherlii, biciclistul a efectuat o manevră la stânga și a intrat în fața unui autovehicul care circula pe același  sens, din spate, condus de un șofer de 50 de ani, din Gherla.

În urma impactului, biciclistul a fost rănit. Acesta se afla în stare avansată de ebrietate și nu a putut fi testat de polițiști la locul accidentului.

sus(1)jos(24)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns