taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
robinet apa

Zvonuri privind sistarea apei la Gherla și Dej

Începând de luni dimineața au început să circule zvonuri legate de faptul că orașul ar rămâne din nou fără apă și că ar urma o nouă sistare. Se pare că totul ar fi pornit de la anumite postări pe Facebook ale unor utilizatori, care anunțau că nu mai au apă sau că vine apă neagră la robinet.

Compania de Apă Someș SA a infirmat luni după-amiază aceste zvonuri, printr-un comunicat

Având în vedere faptul că, atât la dispeceratul Sucursalei Dej, cât și la Dispeceratul central al Companiei de Apă SOMES SA, s-au inregistrat apeluri telefonice prin care se manifestă îngrijorarea clienților noştri referitor la o eventuală întrerupere a furnizării alimentării cu apă în zona Cluj-Gherla, îngrijorare provocată de un ZVON care circulă, Compania de Apă vă informează, că la acest moment nu a fost semnalată nici o avarie care ar putea impiedica alimentarea cu apă în această zonă.

Temerile oamenilor vin după problemele apărute vineri la conducta de aducțiune de la Cluj, când magistrala s-a rupt în zona Iclod, din cauza unui mal rupt al Someșului.

sus(21)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns